Евелина Славкова от изследователски център Тренд“ очаква изненади по отношение

...
Евелина Славкова от изследователски център Тренд“ очаква изненади по отношение
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Десните ще имат проблем и с Манолова, и с Фандъкова

Евелина Славкова от проучвателен център „ Тренд “ чака изненади във връзка с листата на Българска социалистическа партия за общински съветници на локалния избор. Според нея тези изненади ще бъдат във връзка с обстоятелството, че претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на София в лицето на Мая Манолова е подкрепян и от други политически обединения, които също ще заявят лична листа за общински съветници.
„ Това ще сложи Манолова в обстановка, в която да има дискомфорта коя от двете листи да поддържа. Подкрепата за нея е изключително значима на първи тур “, акцентира Славкова пред „ Хоризонт “.

По думите ѝ гласовете на десните са нужни на Йорданка Фандъкова на втори тур и тяхната цена не е маловажна.

„ Десните ще имат проблем и с Мая Манолова, и с Йорданка Фандъкова. Спрямо Фандъкова са опозиционно настроени, а по отношение на Манолова – мъчно ще преглътнат алената ѝ биография “.

Според Славкова Българска социалистическа партия ще се опитат да повторят модела с избора на Румен Радев за президент. Тя е безапелационна, че тези избори ще бъдат доста оспорвани.

„ Разбирам за какво най-голямата конспирация е в София. Но не би трябвало да подценяваме и други градове, които са под въпрос, като Пловдив, Русе, Хасково, Кърджали, Варна, Велико Търново. Има доста точки, които ще следим с интерес “.

Евелина Славкова разяснява и обстановката в БНР. Според нея изходът са оповестяване на ясни причини за какво са взети съответните решения и подаване на оставки, а упованията ѝ са, че се изчаква бурята да затихне.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР