Евакуирахме около 200 британски граждани. С Общината и с МВР

...
Евакуирахме около 200 британски граждани. С Общината и с МВР
Коментари Харесай

Един британец в Банско разказа как се живее под карантина

Евакуирахме към 200 английски жители. С Общината и с Министерство на вътрешните работи става доста елементарно. От събота работим взаимно. Хората са здрави и няма индикации за болест. Това описа в ефира на Нова телевизия британецът Деймс, които живее от няколко години в град Банско.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1536
По думите му в общината е доста умерено и хората са си у дома.



"Чувствам се като българин и усещам голям позор, поради случая с изгонените британци от самолета след скандал. Те са наши посетители и България е гостоприемна, с това е известна. Ситуацията в Банско не е толкоз страшна. Магазините са цялостни. Седим у дома и гледаме телевизия, на почивка сме ", описа още той.

Скандал в аероплан: Българи принудиха англичани да слязат от него

По думите му тази карантина и суматохата ще основава доста проблеми на бизнеса. "Януари и февруари плащаме налози, а март месец е облагата ни от туризма, а в този момент нямаме работа ", описа още той и добави, че е хотелиер и има цех за седалки в Пловдив.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1536  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР