Ева Вукадинова е с пукната костица в областта на дланта.

...
Ева Вукадинова е с пукната костица в областта на дланта.
Коментари Харесай

Ева Вукадинова пукнала кост при дебюта си на олимпиада |

Ева Вукадинова е с пукната костица в региона на дланта. Това е открила фотографията, направена в поликлиниката на олимпийското село незабавно след днешния великански слалом, в който българката зае 36-о място, осведоми уеб сайтът на българския олимпийски комитет.

Травмата е станала още в първия манш, само че Ева е стиснала зъби и макар болката е застанала на старт за второто втурване.

„ Веднага след надпреварата на Вукадинова бе направена фотография на ръката, която откри напълно леко пръсване в една от костиците на дланта в продължението на палеца.

Това ще наложи минимално обездвижване и считам, че Ева ще може да започва и на слалома. Самата тя има голямо предпочитание за това, “ съобщи ръководителят на медицинския екип към българската делегация на игрите в Пекин доктор Стефан Стругаров.

20-годишната Ева Вукадинова е дебютантка на олимпиада и съумя да завоюва виза в последния миг преди игрите. Програмата й планува присъединяване и на слалом, който е плануван за след два дни, в сряда, с първи манш в 4.15 ч. и втори в 7.45 сутринта българско време.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР