Ева Веселинова за пореден път се изложи в ефира на

...
Ева Веселинова за пореден път се изложи в ефира на
Коментари Харесай

Ева Веселинова аут от Нова? Издъни се брутално в На кафе

Ева Веселинова за следващ път се изложи в ефира на Нова тв и предаването " На кафе ".

Колегите й разясняват, че столът й в предаването на Гала се клатушка. " Вероятно има мощен тил, защото изобщо не се оправя със задачата си на коментатор в шоуто. Останалите в предаването са настръхнали против нея и не стопират да й се подиграват в очите. Тя обаче не може да схване, че не е за екран ", съскат от продукцията.

Вчера сутринта Ева още веднъж се изрече неподготвена. На екран вървяха клипчета на разнообразни животни, а от мненията й разбрахме, че е пропуснала часовете по природознание и проучването на животинските типове.

Веселинова очевидно в никакъв случай не е виждала игуана, откакто при появяването й на едно от клипчетата тя разгласи, че това е дребен крокодил. Останалите в студиото се погледнаха отдолу под вежди и побързаха да й лишават думата, с цел да не избълва още нелепости.

" Нейният проблем е, че доста желае да бъде на екран, желае да бъде обществена персона. Прекалено доста се въздейства от това по какъв начин ще излезе на екран, какво ще си кажат хората за нея. И тъкмо по тази причина й идва допълнително напрежението и приказва небивали неща. Тя няма опита на Кристина Патрашкова, Юлиян Константинов и Илиян Любомиров, само че желае доста да се подреди до тях и по тази причина прибързва с мнения, с цел да може въпреки всичко да се чуе и нейната дума ", проучват я от малкия екран.

Източник show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР