Ева Веселинова стана майка на близнаци на 9 април. Това

...
Ева Веселинова стана майка на близнаци на 9 април. Това
Коментари Харесай

Eва Веселинова броила 4 бона за раждането

Ева Веселинова стана майка на близнаци на 9 април. Това показа тя в обществената мрежа. „ Видях сърцето си отвън тялото си! Прекрасните ми бебчета се родиха! Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана независима, поемайки своята първа глътка живот! ”, написа разчувстваната млада майка.

Блондинката не пропусна да благодари на целия екип, който се погрижл раждането й да мине безпроблемно. Тя разкри, че близнаците – момиче и момче, чиито имена към момента не са известни, са се появили на бял свят в частна болница под зоркия взор на едни от най-хубавите акушер-гинеколози. Ева е родила посредством секцио - този способ е най-предпочитан, когато бременността е многоплодна.

Веселинова е избрала авансово датата, на която са родени децата. Още преди няколко месеца тя се съветвала с астролог, с цел да разбере по кое време ще е най-подходящо да стане майка съгласно планетните въздействия.

Говори се, че бебетата на някогашната кореспондентка са заченати инвитро. Това се удостоверява и от обстоятелството, че тя роди в клиника, която е предпочината от доста двойки с репродуктивни проблеми. Там работят едни от най-хубавите експерти по изкуствено оплождане.

Веселинова дала живот на децата си в цялостен разкош. Тя се изръсила за ВИП пакет, който излиза над 3 бона, а дружно с всички спомагателни проучвания – към 4. Тази сума обаче не е проблем за младата майка – приказва се, че бащата на близнаците е състоятелен, а също по този начин и великодушен.

Блондинката до момента не е разкрила по какъв начин се споделя таткото на децата и по какъв начин наподобява. Според слуховете той е много по-възрастен богат грък, с който  поддържали интимни връзки от години. Твърди се още, че преди време баровецът купил необятен апартамент на изгората си в първокласен столичен квартал. Според някои той от години бил разведен и даже се радвал на внучета. Предполага се, че поради смущаваща възрастова разлика Ева не желае да го демонстрира.

Самата тя има друга версия и гневно отхвърля, че мъжът до нея е стар милионер, само че по този начин и не се осмелява да разкрие самоличността му.  „ Имам човек до себе си! Млад, хубав, добър, любящ, безрезервен и целенасочен. Това е всичко, от което нуждая се! Не е женен продуцент, не е паралия, нямам и " загадъчен покровител ". Съжалявам, в случай че съм ви разочаровала, само че аз съм доста надалеч от този облик, който жълтите медии толкоз дълго време ми градят. Знам, че доста от вас са повярвали в него, само че почтено да ви кажа - не ми пука! ”, разяснява Веселинова.

Сега русокоската се е съсредоточила върху майчинството и няма желание скоро да се връща в малкия екран. Усмихнатата красавица години наред се опитваше да пробие в медийните среди, а кариерата ѝ стратира с голи фотоси за еротично списание. Зложелателите на русата дама от Сливен настояват, че в миналото тя била подготвена на всичко за малко известност и тъкмо с предизвикателнте снимки успяка да насочи вниманието към себе си.

Ева нееднократно е казвала, че бързо съжалила за въпросните фрагментите, само че връщане обратно нямало. Тя се разкайвала за голите си изяви, тъй като накърнявали имиджа на сериозна журналистка, който се опитвала да гради. „ Няма по какъв начин да върна времето обратно, само че в случай че можех – нямаше да го направя. Отчитам го като неточност! ”, споделяла е Ева.
След еротичната фотосесия тя попадна в предаването „ Сделка или не ”, където отваряше кутии дружно с Румен Луканов, а след това стартира работа като кореспондентка в  „ Господари на ефира ”. След свалянето на предаването русокоската се трансферира в онлайн формата „ Господари на уеба ”, а в това време се уреди и като коментатор в „ На кафе ”.
Клюката гласи, че Веселинова била набутана в малкия екран от прочут женен продуцент, с който имала интимни връзки по това време. Тя самата до неотдавна не говореше въобще за персоналния си живот и по този начин подклаждаше слуховете.

Преди да изгрее на дребния екран, хубавицата е живяла 10 години на гръцкия остров Санторини. Със фамилията й отишли там на отмора, само че толкоз им харесало, че решили да останат. За да се устоя, Ева работела като сервитьорка и продавачка, само че след това задачите й станали по-амбициозни. Тогава се върнала в България, с цел да опитва шанса си в родината.

„ Половин година бях без работа, харчех спестени пари . Не желаех да се захвана с каквото и да е, а желаех да  работя по специалността, която съм приключила -  „ Журналистика ”. Беше мъчно, никой не искаше да ме одобри, споделяха си „ руса, млада, несъмнено няма грам мозък ”. Първите две години беше пъкъл, бях на крачка да си стегна куфарите, обаче устисках! ”, разказала е Ева.

Тя обича да се хвали, че хубостта й е изцяло естествена и няма никакви корекции. Филърите и ботоксът не я блазнят, въпреки че е трансферирала 30-те. В по-младите си години хубавицата страдала и от хранително разстройство. Тя била на прага на анорексията, само че към този момент си е взела поука и не се лимитира.
По време на бременността си Ева си угаждаше с разнообразни засукани манджи и никак се притесняваше, че мъчно ще смъкна насъбраните кила. „ Бог да благослови дечицата ми и да ги подари със ярък и логичен живот! Само това ме интересува! Килограмите са ми последния проблем! ”, разяснява младата майка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР