Ева Веселинова се натиска за място в Би Ти Ви

...
Ева Веселинова се натиска за място в Би Ти Ви
Коментари Харесай

Ева Веселинова се натиска да работи в бТВ след уволнението от Нова

Ева Веселинова се натиска за място в Би Ти Ви половин година откакто остана без работа, разбра HotArena.

Блондинката бе уволнена от шоуто на Нова тв „ На кафе ” в края на предишния ефирен сезон и досега няма публично ново предопределение. Преди дни обаче загатна, че скоро може да застане пред камерите и то във към момента най-гледаната телевизия в страната.

Амбициозната някогашна „ стопанка на ефира ” насочи категоричен знак към своите почитатели, че наближава времето, в което те още веднъж ще я гледат на екран. Тя разгласява в обществените мрежи фотография, за която театралничи пред НДК, където към момента се обитават редакциите и администрацията на Би Ти Ви. И написа в коментар към фрагмента: „ Когато откриеш пътя, животът постоянно сменя посоката. А на теб нищо друго не ти остава, с изключение на да даваш най-хубавото от себе си! ”. Това сигурно не са инцидентно хвърлени в пространството думи, уверени на някогашни сътрудници на Ева, които познават нейния жанр на държание. Според тях Веселинова най-вероятно загатва, че чака напълно скоро посоката на живота й да поеме точно към Би Ти Ви.

Още когато стана ясно, че към този момент няма да работи в „ На кафе ”, тя акцентира, че има проекти за лично предаване. От думите й тогава стана ясно, че приготвя нова идея, която няма нищо общо с шоуто на Гала. Заговори се, че май става дума за обществен план – обичаната тематика на Би Ти Ви. Известно е, че тази телевизия има афинитет към всевъзможни обществени и благотворителни дела, с които постоянно обвързва своите продукции. Ето за какво Ева Веселинова има най-големи шансове да попадне там точно с подобен план. От друга страна това е нейната обичана тематика, тъй че с Би Ти Ви имат общи ползи.

Не е изключено някогашният началник на Ева – Маги Халваджиян, също да е блъснал рамо на амбициозната русокоска, препоръчвайки я на който би трябвало. Преди време той направи същото и с Мария Игнатова. Арменецът разгласи, че персонално е предложил на продуцентите на „ Папараци ” Андрей Арнаудов и Иван Христов да им „ даде назаем ” водещата си, с цел да я „ употребяват ” на мястото на Венета Райкова, до момента в който самият той откри план, в който да й предложи работа. Ева Веселинова, също като Мария, се радва на забележителна известност, въпреки че от дълго време не е на екран. Въпреки че е безработна, тя продължава да бъде търсена като лице на разнообразни дела и благотворителни събития. Освен това се знае, че и като кореспондент е много настъпателна и би могла да прави своя графа в някое от предаванията на Би Ти Ви. Наскоро там се оголиха места, тъй като някои от репортерките родиха и излязоха в майчинство, а други се готвят занапред да поемат по същия път. Няма да е огромна изненада, в случай че освен това състояние на нещата русокоската е съумяла да си завоюва покана за работа в Би Ти Ви, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР