Ева Веселинова от Господари на ефира зае различна позиция и

...
Ева Веселинова от Господари на ефира зае различна позиция и
Коментари Харесай

Ева Веселинова защити яростно Митко Върбанов: Неблагодарници, злобни, смешни! 10 години той рискува живота си за вашето спасение. Яжте си храните с изтекъл срок

Ева Веселинова от " Господари на ефира " зае друга позиция и отбрани сътрудника си Митко Върбанов:

" Да се бърка е присъщо на хората, а да се прости — на боговете. ”. Хората позволяват неточности и се желае огромна мощ и храброст, с цел да се изправиш против следствията. Истината е, че отговорността, която носим ние, е доста по-голяма от тази на останалите членове на обществото. Истината е, че товарът ни по никакъв начин не е лек, само че ние не се прегъваме под тежестта му. Истината е, че към нас условията са доста по-високи и с право! Недопостимо е публицистиката да се употребява за операция и е наложително да не се не помнят главните човешки и професионални правила! Ако Митко е сбъркал и се е опитал да укрепи нещата може би то е, с цел да позволи казуса с храните с изминал период на валидност, които в този момент вие и децата ви отново ще си похапвате на драго сърце! Затова той ще си понесе следствията. 
Но на мен сте ми по-интересни всички вие, които изсипахте злобата си и богатия речник от грозни думи и обиди... Същите тези хора, поради които ние си рискуваме здравето всеки ден!!! Неблагодарни и разярени против един публицист, който е дал 10 години от живота си, с цел да прави следствия и да се бори за ВАШЕТО избавление! Няма да ви изреждам хората, на които е оказал помощ този Човек. Нито ще ви занимавам с това, че в неговия живот най-важното беше работата. Но ще ви подсигурявам, че колкото и да се пробвате да го смачкате, скъпи другари, Димитър Върбанов си остава доста добър човек и една неточност не го прави по-малко подобен. Напротив!!!
А вашата завист и злост ви прави смешни и демонстрира какъв брой сте лимитирани. Защото ежедневно демонстрираме политици, които крадат, лекари, които убиват, измамници, които тровят храната ви, въздуха ви, убиват децата ви, заличават историята ви, лишават ви от бъдеще, крадат парите ви, само че най-страшният ви проблем се оказа Митко. Досега не съм видяла да скочите по този начин против някой от измамниците, които третират всички българи по най-долния и ужасяващ метод. Не знам дали да се дръзвам или да рева, тъй като това е тъжната българска реалност. Да газим и мачкаме някой, който към този момент е паднал, с цел да се усещаме мощни, а кой и за какво ни плюе и мачка нас от горната страна не е значимо. Злоупотребява се ежедневно с всички вас, ограбват ви и ви лъжат, само че това не ви тревожи по този начин мощно!!!
През последните години " Господари на ефира " промени доста неща и направи живота на доста хора малко по-лесен в тази другояче враждебна среда. Същите тези хора, които в този момент плюят, са ни търсили да разрешяваме проблемите им. Но ще ви кажа едно: Помогнали сме на хиляди, спасявали сме човешки животи и поносим ограничения и набези всеки божи ден поради това. Това злобата и късата памет на българина не могат да ни го лишават!!! Не могат да го лишават и на Митко Върбанов! Защото съм сигурна, че в случай че на следващия ден отново му се отдаде опция, той ще помогне на същите тези хора, които в този момент хвърлят тиня и ненавист по него. 
Случилото се е тестване за цялото ни общество! Бъдете благословени и малко по-смирени! 



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР