Ева Веселинова, която от две години работи в предаването „На

...
Ева Веселинова, която от две години работи в предаването „На
Коментари Харесай

Eва Веселинова: Нямам корекции, 100% естествена съм - slava.bg

Ева Веселинова, която от две години работи в предаването „ На кафе” като коментатор паралелно до Гала, Кристина Патрашкова и Юлиян Константинов, няма никакви корекции по себе си. Блондинката се хвали, че хубостта й е изцяло естествена – без намесата на филъри, ботокс, изкуствени коси и силикон.

„ Нито лицето съм си пипала, нито тялото. Не мисля, че нуждая се. Дори зъбите не съм си избелвала. Кoгато стана на 40, може и да се замисля за някои подобрения”, разяснява тя.

Не е загадка, че кариерата на Ева започва с голи фотоси за еротично списание и присъединяване в състезанието „ Мис Плеймейт”, но за разлика от останалите претендентки, тя била единствената без силикон в бюста. Навила се на тази случка, тъй като желала да опита нещо друго и да провокира себе си, само че след това бързо съжалила. Днес Веселинова се разкайва за голите си изяви, тъй като накърняват имиджа на сериозна журналистка, който се пробва да гради.

„ Не мога да върна времето обратно, само че в случай че имах тази опция – нямаше да вземам участие. Отчитам го като грешка”, споделяла е русокоската.

Ева от много време следва прецизен хранителен режим, тъй като преди години била закръглена и страдала от комплекси. Стигала до крайности като цялостен апетит, само че най-после осъзнала, че методът да поддържа добра форма е различен.

„ Диета не съблюдавам, само че се лимитирам от доста храни – макарони, картофи, ориз, тестени произведения. Тренирам от време на време. Няма различен метод! Трябва да приемете, че в случай че желаете да изглеждате добре, някои неща не би трябвало да се хапват. Но не трябва да се гладува! Напротив – да се яде най-малко по 3 пъти дневно, само че по малко!” споделя Веселинова. И добавя, че е умерено суетна - в границите на естественото.

Според осведомени русата дама от Сливен е доста амбициозна и с предизвикателнте си снимки съумяла да насочи вниманието към себе си.

Тя дълго време участваше в шоуто „ Сделка или не”, където отваряше кутии под зоркия взор на Румен Луканов, а след това стартира работа като кореспондент в „ Господари на ефира”. След свалянето на предаването русокоската се трансферира в онлайн формата „ Господари на уеба”, а в това време се уреди и като коментатор в „ На кафе”.

Клюката гласи, че Ева била набутана в малкия екран от прочут женен продуцент, с който имала интимни връзки. Тя самата не разкрива доста за персоналния си живот, а на въпроса дали е обвързана, дава отговор с „ тайна”.

Преди да изгрее на дребния екран хубавицата е живяла 10 години на гръцкия остров Санторини. Със фамилията й отишли там на отмора, само че толкоз им харесало, че решили да останат. За да се устоя Веселинова работела като сервитьорка и продавачка, само че след това задачите й станали по-амбициозни. Тогава се върнала в България, с цел да опитва шанса си в родината.

„ Половин година бях без работа, харчех спестени пари. Не желаех да се захвана с каквото и да е, а желаех да работя по специалността, която съм приключила - „ Журналистика”. Беше мъчно, никой не искаше да ме одобри, споделяха си „ руса, млада, несъмнено няма грам мозък”. Първите две години беше пъкъл - бях на крачка да си стегна куфарите, обаче устисках”, разказала е Ева.

Източник: Hot Arena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР