Ева Веселинова е бременна с близнаци.Новината обяви самата тя и

...
Ева Веселинова е бременна с близнаци.Новината обяви самата тя и
Коментари Харесай

Ева Веселинова е бременна с близнаци: В мен вече бият 3 сърца

Ева Веселинова е бременна с близнаци.

Новината разгласи самата тя и сподели фотография на надутия си стомах. Не се знае обаче кой е тайнственият баща. 

" Най-хубавият подарък тази година - към този момент понаедрял и завършен. Време е да споделя тази прелестна вест! Вълнувам се доста и съм щастлива, тъй като в мен бият ТРИ сърца. Животът ми постоянно е бил доста друг и невероятен. В него няма нищо инцидентно и ненужно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите! Не познавам " златната среда ". Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм елементарна, тъй като Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце ", написа Ева под своя фотография, на която ясно проличава коремът й.
               

Тя към момента обаче не продумва за бъдещия баща, с който не се знае да има брак. Преди месеци Веселинова се закле, че той не е женен продуцент и разгласи, че двамата се радват на щастлива връзка от 2 години, написа HotNews.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР