Ева Веселинова две години работи в На кафе като коментатор

...
Ева Веселинова две години работи в На кафе като коментатор
Коментари Харесай

Гала ликува: Успя да натири омразната й Ева Веселинова от „На кафе“

Ева Веселинова две години работи в „ На кафе ” като коментатор паралелно до Кристина Патрашкова и Юлиян Константинов, само че наесен няма да бъде част от предаването. Запознати настояват, че усмихнатата русокоска е недолюбвана от сътрудниците си и най-много от водещата Гала. Това е и повода изненадващо да напусне екипа на утринното токшоу, дочу HotArena.

Веселинова показа, че през август ще се отдаде на отмора, а какво й следва през септември към момента не знае. Тя се сбогува със феновете и в обществената мрежа. „ Измина още един ефирен сезон. Искам да благодаря на вас, феновете, че ни изтърпяхте. Надявам се да съм отговорна за най-малко една ваша усмивка на ден. Правих всичко с доста обич и вяра, че островът на положителното въодушевление, който се опитвахме да бъдем, направи живота ви малко по-лек в тези тежки времена. Благодаря на целия екип за лудата година в „ На кафе ". Имаше всевъзможни страсти, само че най-после остават единствено красивите неща! ”, написа Ева и загатна, че не всичко е било розово в екипа им, само че тя ще се опита да запомни единствено хубавите моменти.

Говори се, че Гала вдигнала мерника на по-младата си колежка още при започване на взаимната им работа. Непоносимостта ѝ към Веселинова личеше даже от дребния екран. Плевенчанката постоянно й отправяше хапливи забележки и се опитваше да компрометира интелекта й. Това се отразявало зле на сензитивната Ева, която след всяко предаване се затваряла в гримьорната и плачела. Тя желала сътрудниците й да я възприемат съществено, а не като следващата глуповата русокоска. Oпитвала неведнъж да завоюва утвърждението на Гала, само че уви – не се получило.

Хубавицата години наред се стремеше да пробие в медийните среди, а кариерата ѝ стратира с голи фотоси за еротично списание. Според осведомени русата дама от Сливен била подготвена на всичко за малко известност, а с предизвикателнте снимки съумя да насочи вниманието към себе си . Сега споделя, че съжалява за фрагментите, само че връщане обратно няма. Веселинова се разкайва за голите си изяви, тъй като накърняват имиджа на сериозна журналистка, който се пробва да гради. „ Няма по какъв начин да върна времето обратно, само че в случай че можех – нямаше да го направя. Отчитам го като груба неточност! ”, споделяла е русокоската.

Тя дълго време участваше в предаването „ Сделка или не ”, където отваряше кутии под зоркия взор на Румен Луканов, а след това стартира работа като кореспондентка в  „ Господари на ефира ”. След свалянето на предаването русокоската се трансферира в онлайн формата „ Господари на уеба ”, а в това време се уреди и като коментатор в „ На кафе ”.
Клюката гласи, че Ева била набутана в малкия екран от прочут женен продуцент, с който имала интимни връзки. Тя самата не разкрива доста за персоналния си живот, а на въпроса дали е обвързана, единствено се усмихва многозначително. Веселинова непрестанно споделя, че няма сериозен другар, само че в същото време и не търсела.

Преди да изгрее на дребния екран, хубавицата е живяла 10 години на гръцкия остров Санторини. Със фамилията й отишли там на отмора, само че толкоз им харесало, че решили да останат. За да се устоя, Веселинова работела като сервитьорка и продавачка, само че след това задачите й станали по-амбициозни. Тогава се върнала в България, с цел да опитва шанса си в родината.

„ Половин година бях без работа, харчех спестени пари. Не желаех да се захвана с каквото и да е, а желаех да  работя по специалността, която съм приключила -  „ Журналистика ”. Беше мъчно, никой не искаше да ме одобри, споделяха си „ руса, млада, несъмнено няма грам мозък ”. Първите две години беше пъкъл, бях на крачка да си стегна куфарите, обаче устисках! ”, разказала е Ева.  Тя обича да се хвали, че хубостта й е изцяло естествена и няма никакви корекции. Филърите и ботоксът не я блазнят, въпреки че е трансферирала 30-те.
Няма и силикон в бюста, а разчита единствено на това, с което я е надарила природата. Ева от много време следва прецизен хранителен режим, тъй като преди години била закръглена и страдала от комплекси. Стигала до крайности като цялостен апетит, само че най-после осъзнала, че методът да поддържа добра форма е различен. „ Ограничавам се от доста храни – макарони, картофи, ориз, тестени произведения. Тренирам от време на време. Няма различен метод! Трябва да приемете, че в случай че желаете да изглеждате добре, някои неща не би трябвало да се хапват, само че не трябва да се гладува! ”,  казва Ева.

Блондинката към момента няма изясненост с какво ще се занимава наесен. Тя избира да се отдаде на релакс и летни занимания. Хубавицата обича да пътува по света, само че тази година обикаля единствено в границите на родината, а най-любимото й място за отмора е Южното Черноморие,пише " Уикенд ". 
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР