Ева Веселинова дълго време пази в тайна, че е бременна,

...
Ева Веселинова дълго време пази в тайна, че е бременна,
Коментари Харесай

Ева Веселинова най-сетне показа близнаците, но таткото е все още в мистерия

Ева Веселинова дълго време пази в загадка, че е бременна, а откакто роди пазеше децата си от почитателите си в Инстаграм. Там Ева споделяше фотоси на близнаците си, само че им прикриваше лицата с емоджита, както вършат и много други известни хора. 

Е, това към този момент не се постанова, тъй като Ева реши да разкрие на света лицата на тримесечните Борис и Стефания. Блондинката качи в Инстаграм фотография, на която е дружно с двете си новородени, а към фотото е написала, че с всеки минал ден не може да повярва какво знамение ѝ се е случило.

Виж още: Помните ли Галя от балет " Сатен "? Ето какво се случва с нея през днешния ден

" Моята хубост, моят свят, моите дребни, съвършени, най-любими същества.  Всяка майка, гледайки децата си, си мисли, че са съвършени. И те в действителност са! Съвършенство в цялостния смисъл на думата ", написа щастливата звездна майка към фотографията и добавя, че от време на време има възприятието, че сърцето ѝ ще се пръсне от обич. 

Действително Ева сияе, а това се дължи и на любовта ѝ с таткото на близнаците, който обаче е обгърнат в тотална тайнственост. На този стадий Ева не е разкрила самоличността на бащата на децата ѝ, само че в изявление описа, че той е млад, хубав българин, който я обича и не се интересува от грозни трудове.

" Той е прелестен мъж - работи и се развива в своята специалност. Бъдещият баща е добър човек, интелигентен, благ, грижлив, любящ и ми оказва помощ ужасно доста, даже и в домакинската работа. Мога да разгадавам за всичко на него. Сега е още по-внимателен, само че и малко под напрежение ", сподели Ева за списание " 9 месеца ". 

Виж още: Те нямат 18, само че са към този момент едни от най-богатите младежи в света

Изображение: https://www.instagram.com/evaveselinova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР