Ева Мендес разкри, че е готова за завръщането си на

...
Ева Мендес разкри, че е готова за завръщането си на
Коментари Харесай

Ева Мендес иска да е злодей на Дисни

Ева Мендес разкри, че е подготвена за завръщането си на огромния екран. Актрисата постави на пауза холивудската си кариера, с цел да роди две прелестни дъщери на Райън Гослинг. Последната й роля беше през 2014-а в „ Изгубената река “. Сега хубавицата желае да продължи кариерата си и показа в изявление, че има предпочитание да играе изверг в някой предстоящ филм на Дисни.

„ Актьорската игра е моята пристрастеност, постоянно ще обичам седмото изкуство. Искам хората от Дисни да знаят, че съм на тяхно разположение. Падам си по неприятните, те са занимателни герои “, разяснява Мендес.

Ева добавя, че би се радвала да снима и продължение на шлагера от 2005-а с Уил Смит „ Хитч “, който чества 15-а си годишнина.

„ Не мога да допускам, че измина толкоз доста време. Знаете ли, време е за „ Хитч 2 “. Уил, хайде да се залавяме, очаквам те “, възкликва Мендес.

Актрисата даже измисли сюжета за продължението: „ Тъй като Хитч работи в областта на онлайн общуването, ще бъде забавно да го забележим по какъв начин би се справил в днешния свят, в който уеб страниците за запознанства са толкоз разпоространени. Какво би направил? Дали ще остане без работа? “

Актрисата обаче признава, че към този момент не би взела участие във филми като тези, с които се прочу – в някои от тях имаше много секс и принуждение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР