Ева Мендес и Райън Гослинг обикновено държат всичко около семейството

...
Ева Мендес и Райън Гослинг обикновено държат всичко около семейството
Коментари Харесай

Ева Мендес: „С Райън сме родители-булдозери“

Ева Мендес и Райън Гослинг нормално държат всичко към фамилията си в загадка и надалеч от медиите, само че не щеш ли актрисата разкри някои нови детайлности за връзките им тази седмица.

По време на гостуването си в шоуто на Кели Кларксън Мендес бе откровена за развъждането на двете си дъщери с Гослинг. Слуховете за връзката сред двамата артисти започнаха, откакто дружно участваха във кино лентата „ Мястото оттатък дърветата “ през 2011 година Оттогава двойката има две дъщери – 5-годишната Есмералда и 3-годишната Амада.

На въпроса на Кларксън какъв е нейният жанр на родителство, Мендес се пошегува: „ Ние доста направляваме. Винаги се смеем на тези изрази... Мисля, че бихме били родители-булдозери. Чували ли сте за булдозерите? “ изясни тя. Явно и двамата с изключение на любящи и грижновни, са и строги и безкомпромисни като родители, щом става дума за възпитанието на децата им.

Очарователният жанр на Ева Мендес >>>

Що се отнася до това по какъв начин се оправя с развъждането на две дребни деца, Мендес сподели на публиката: „ Никой не може да те приготви за това да станеш родител. Никой не ми сподели, че ще бъде работа и още работа , за която нуждая се от необикновено количество умения и то в разнообразни области. Шофьор, готвач, персонален помощник на шефа. “ Що се отнася до най-предизвикателната част от развъждането на деца, Мендес радостно сподели: „ Най-трудната част е количеството храна и закуски, която би трябвало да нося със себе си през целия ден “.

Актрисата и дизайнер отдели и миг да се полюбува на фотография на Гослинг, която беше прожектирана на екрана зад нея: „ Вижте го обаче “, възкликна тя.

Сексапилът на Райън Гослинг >>>

 Ева Мендес Райън Гослинг Getty

През септември тази година Мендес описа още за ролята си на родител в предаването “Access”: „ Толкова е занимателно и красиво, и влудяващо. Много е мъчно, несъмнено. Но в края на деня слагaме децата да спят, а Райън и аз се поглеждаме и като че ли си споделяме: „ Успяхме, справихме се. Излязохме относително невредими, нали?

В изявление от април 2019 година за женското здраве Мендес разкри, че в никакъв случай не се е виждала като майка, до момента в който не се е срещнала с Гослинг . На въпроса какво е трансформирало мнението ѝ, хубавицата отговори: „ Случи се Райън Гослинг. Искам да кажа, че се влюбих в него... Тогава имаше смисъл да имам не деца, а неговите деца. “

View this post on Instagram
A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on Oct 18, 2019 at 2:30pm PDT
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР