Ева Мендес даде интервю за Forbes, в което разказа как

...
Ева Мендес даде интервю за Forbes, в което разказа как
Коментари Харесай

Ева Мендес: Не съм добра готвачка, но миенето на съдовете прочиства ума ми

Ева Мендес даде изявление за Forbes, в което описа по какъв начин двамата с Райън Гослинг отглеждат дъщерите си - 7-годишната Есмералда и 6-годишната Амада. Според актрисата функциите на пола, наложени от обществото, не се зачитат в фамилията й. Например, защото самата Ева не е доста добра готвачка, Райън постоянно готви, което дава добър образец на дъщерите ни.

„ Надявам се, че това демонстрира на моите девойки, че никой не е задължен да поема отговорности въз основа на пола си, че всички сме сътрудници, освен аз и Райън, само че и нашите деца. Това е ежедневна екипна работа. Те би трябвало да видят, че родителите им се заместват в домакинските отговорности, без значение от стереотипните показа за това какво би трябвало да вършат мъжете и дамите. Това основава баланс и естетика ”.

В същото време Мендес призна в изявление за People, че доста й харесва да почиства кухнята: „ Животът е толкоз безреден. Единственото нещо, което мога да управлявам, е моята къща, моята кухня. Когато мия чиниите, за мен е като медитация, освен това от почистване. Това в действителност прочиства мозъка ми. Чистата мивка води до изясненост в мислите ”.

Онзи ден в токшоуто The View 45-годишната актриса сподели, че би желала да се върне в киното, само че в този момент би трябвало да бъде по-отговорна при избора на план. „ Когато нямах деца, бях подготвен да направя всичко, желая да кажа, стига да смятах, че ще бъде занимателно. Не в този момент не желая да вземам участие в план, в който има доста принуждение или секс. Няма доста разновидности, които ме устройват ”.

Ева си взе отмора от кариерата поради раждането на дъщерите си. Актрисата неведнъж е казвала, че избира да посвещава цялото си време на децата и това е една от аргументите толкоз рядко да актуализира обществените мрежи - те отвличат вниманието от главното в живота й. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР