Ева Майдел и премиерът на Хърватия Андрей Пленкович откриха срещата

...
Ева Майдел и премиерът на Хърватия Андрей Пленкович откриха срещата
Коментари Харесай

Депутати и евродепутати от ГЕРБ дебатираха бъдещето на Европа с премиера на Хърватска и зам.-председатели и комисари от ЕК

Ева Майдел и министър председателят на Хърватия Андрей Пленкович откриха срещата на Мрежата на младите депутати и евродепутати от Европейската национална партия (ЕНП) по време на Конгреса на партията в Загреб.

В нея присъединяване взеха депутатите от ГЕРБ Христо Гаджев и Александър Ненков, бъдещите зам.-председатели на Европейската комисия Маргаритис Схинас и Дубравка Шуица, и еврокомисарят по разширението и политиката за съседство Йоханес Хан, както и депутати и евродепутати от всички страни членки.

“През последните 10 години Европейският съюз се изправяше пред доста рецесии – финансово-икономическа, мигрантска, Брекзит. Всички те бяха ориентирани към вътрешни за Европейски Съюз проблеми. На европейските избори през май европейците дадоха ясна индикация, че желаят от нас политиците да погледнем към бъдещето и да създадем Европейски Съюз по-силен в стопански и интернационален проект. Затова би трябвало да имаме ясна концепция къде желаеме да сме след 10 или 20 години, с цел да стартираме да работим за постигането им още през днешния ден. Мрежата на младите депутати от ЕНП е място, в което новото потомство политици обсъждаме и създаваме нови, разнообразни подходи за развиването на европейските страни и по-добрия живот на жителите. “ Това съобщи Ева Майдел, която е координатор на Мрежата, състояща се от над 30 евродепутати и 350 национални депутати от ЕНП.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР