Ева Лонгория отново ни вдъхнови с тренировката си у дома,

...
Ева Лонгория отново ни вдъхнови с тренировката си у дома,
Коментари Харесай

С какво тренират звездите у дома?

Ева Лонгория още веднъж ни въодушеви с тренировката си вкъщи, а Хали Бери постоянно споделя препоръки за здравословния метод на живот.

Независимо, че фитнес залите от дълго време към този момент са отворени, доста от нас продължаваме да избираме домашните условия за подготовка. За да създадем упражненията по-ефективни обаче ни трябват верните уреди.

Търсим да открием в кои си заслужава да влагаме измежду профилите на известните персони в обществените медии и тренировките, които те споделят, че вършат вкъщи.

Ева Лонгория – трамплин

 С какво упражняват звездите вкъщи?

Тази седмица актрисата още веднъж разгласява видео, с което сподели по какъв начин тренира у дома – за следващ път тя се довери на обичания апарат, трамплина. Той е постоянно употребен апарат за кардио, само че упражненията, които можем да вършим не са единствено аеробни. Всяко придвижване, което изпълняваме на нестабилна повърхнина, като тази на трамплина, изисква повече стягане на мускилите, с цел да запазим баланс и това прави упражнението още по-ефективно.

Бонус е и че всичко е по-забавно на трамплин, а той може да послужи и за занимавка за децата.

Габриел Юниън – дъмбели

Актрисата, както и доста други звезди, избира класиката в жанра. Дъмбелите и гиричките са обичани на доста поради практичността си и достъпността. Сред уредите за домашния фитнес, които нормално не са по джоба на всеки, този вид е най-икономичен, като може да се открие в съвсем всеки ценови диапазон.

Наоми Кембъл – пудовки

Подобно на гиричките и дъмбелите, пудовките също са обичаен избор за доста. Разбираме за какво Наоми Кембъл харесва този апарат – предлага доста благоприятни условия по какъв начин да го използваме, само че дава многообразие от типичните гирички и дъмбели.

Виктория Бекъм – пътека

 С какво упражняват звездите вкъщи?

В семейство Бекъм домашният фитнес не наподобява тъкмо като домакински, само че това не значи, че не можем да го пресъздадем бюджетно. Виктория е почитател на семплите тренировки – когато предходната година персоналната й треньорка показа упражненията, които дизайнерката прави за ръце, един от основните препоръки бе, в случай че не можем да си позволим тежести като тези на Пош Спайс, постоянно можем да ги сменяем с бутилка, цялостна с пясък.

По същия метод можем да пресъздадем обичаното кардио на Вики Бекъм с тичане в парка или повече разходки.

Хали Бери – въже за скачане

Хали, която най-често споделя тайните си за здравословен метод на живот и поддържане на добра фигура, е показвала доста уреди, които включва в тренировките си – от боксова круша до въже за скачане. Препоръчваме ви бюджетния апарат, прочут на всички ни от детството, поради практичността му и страхотните кардио тренировки, които се получават с негова помощ.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР