Ева Лонгория е подготвила специална изненада за зрителите в четвъртия

...
Ева Лонгория е подготвила специална изненада за зрителите в четвъртия
Коментари Харесай

Ева Лонгория засилва интригата в новия сезон на Подли камериерки

Ева Лонгория е подготвила специфична изненада за феновете в четвъртия финален сезон на хитовия сериал "Подли камериерки ", който ще направи своя дебют в народен ефир този петък, 15 декември, от 21.00 ч. по NOVA. Холивудската звезда е основател и продуцент на известната сага, само че до момента предпочиташе да стои зад камера.

Ролята на звездата в поредицата ще бъде много “кървава”, загатват от екипа на продукцията. Това не би трябвало да ни учудва, тъй като “ние убиваме хора наляво и надясно в Бевърли Хилс”, както се майтапи друга звезда от “Подли камериерки” – Ана Ортис, позната на феновете и като сестрата на Грозната Бети.

Именно миксът сред заплетени престъпни сюжети, сантиментални истории и житейски проблеми в подмолния свят на елита в Лос Анджелис вършат “Подли камериерки” събитие в актуалната телевизия. Четвърти сезон няма да изневери на традицията и ще сервира нова порция от 10 епизода, изпълнени с убийства и безпорядък в именията на най-богатите и най-влиятелни семейства на Бевърли Хилс, показани през очите на техните камериерки.

Сериалът наблюдава всекидневието на сплотена група приятелки – Марисол (Ана Ортиз), Роузи (Даня Рамирес), Кармен (Розелин Санчес) и Зойла (Джуди Рейес), обединени от общата си работа, житейски битки и мелодраматичната галактика, обхванала работодателите им.

В този сезон Марисол поддържа Евелин (Ребека Уисоцки), в чийто живот настава огромна смяна. Позитивният и безоблачен темперамент на Роузи мъчно се вписва в настройките на новия ѝ началник Дженевив (Сюзан Лучи), която се аклиматизира към една къща без директния и язвителен комизъм на Зойла. Кармен продължава да преследва певческата си кариера, до момента в който братовчедка ѝ Даниела (Сол Родригес) не идва и не прекатурва проектите ѝ с главата надолу. Марисол също стартира нова връзка, която в последна сметка се трансформира в комплициран триъгълник с идването на остарялата ѝ тръпка Джес…

Не пропускайте премиерата в народен ефир на четвъртия финален сезон на хитовия сериал "Подли камериерки " от петък, 15 декември, от 21.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР