еВ рубриката Четиво Дневник публикува откъс от Unfu*k Yourself. Зарежи

...
еВ рубриката Четиво Дневник публикува откъс от Unfu*k Yourself. Зарежи
Коментари Харесай

Откъс от "Unfu*k Yourself. Зарежи колебанията, животът те очаква" на Гари Джон Бишъп

еВ рубриката " Четиво " " Дневник " разгласява фрагмент от " Unfu*k Yourself. Зарежи съмненията, животът те чака ", с създател Гари Джон Бишъп, възложен от Издателство " Локус "

Запознайте се с Гари Джон Бишъп, родом от Глазгоу, най-новото събитие в региона на самопомощта!

След " Тънкото изкуство да не ти пука " на бял свят се появи този пресен и съответен справочник за разрастване на личностния капацитет, който предлага безпардонен и непосредствен метод, чиято цел е да ви помогне да преодолеете рестриктивните мерки, които сами си налагате.

Писнало ви е да се чувствате прецакани? Ако е по този начин, Гари Джон Бишъп ви предлага отговор. Тук той дава принадлежности и препоръки по какъв начин да се освободите от бремето на вътрешните съмнения и да разгърнете своя същински капацитет. " Събудете се и осъзнайте, че вие сте същинско знамение ", споделя той.

" Ето какво сте не запомнили: вие сте ужасно човешко създание. "

Пречат ви не другите хора, не даже и събитията, които попречват способността ви да преуспявате, пречи ви отрицателният вътрешен монолог, който непрекъснато звучи в главата ви.

В Unfu*k Yourself Бишъп ви превежда през поредност от седем убеждения:
Готов съм.
Програмиран съм за победа.
Мога да се оправя.
Приемам несигурността.
Аз не съм това, което мисля; аз съм това, което върша.
Аз съм хладнокръвен.
Не чакам нищо и одобрявам всичко.

Вие заслужавате да водите мечтания от вас живот – вземете се в ръце!

Unfu*k Yourself ще ви покаже по какъв начин да преодолявате разводи, загуби, провали, здравословни проблеми и неблагополучия в работата, ще ви върне способността да се борите с живота и ще ви научи да се справяте с проблемите си, като поемате отговорност. " - Reader’s Digest

Ако харесвате книги за самопомощ, които оферират съответни препоръки, потърсете Unfu*k Yourself на Гари Джон Бишъп, чиято цел е да помогне на читателите, които се усещат прецакани, да се оправят с провокациите по пътя им. В нея ще намерите принадлежности и препоръки, с цел да се преборите с отрицателния вътрешен монолог и да разгърнете капацитета си. - Bustle

В челната десeтка бестселъри на Audible
" Най-продаван " бестселър на Amazon
Бестселър на IndieBound
Бестселър на Globe & Mail
Бестселър на Publishers Weekly

Хиляди почитатели, измежду които много мъже на избрана възраст... са запалени по прямия метод на Бишъп. – The Times

В неговия непосредствен, " анти-вуду " и съпричастен метод даже най-големи скептици във връзка с самопомщта ще могат да открия нещичко за себе си. – The Glasgow Herald

Роден и израснал в Шотландия, Гари отпътува за Съединени американски щати през 1997 година Това му открива пътя към света на личностното развиване и по-конкретно на онтологията и феноменологията, които той старателно учи в продължение на няколко години, преди да стане старши програмен шеф на една от водещите в света компании за личностно развиване. Дълги години той образова по стратегиите на компанията хиляди хора по света, като в това време учи и е повлиян от философите Мартин Хайдегер, Ханс Георг Гадамер и Едмунд Хусерл.

В резултат на това Гари основава свое лично направление, наречено " урбанистична философия ". Движеща мощ и цел на работата му е да оказва помощ на хората да трансформират живота си в позитивна посока. Подходът му, съответен и на практика ориентиран, му печели от ден на ден почитатели, привлечени от простотата и приложимостта на неговата философия в действителния живот. Гари живее във Флорида със брачната половинка си и тримата им сина.

Читателите на " Дневник " могат да се възползват от 10% отстъпка от цената в Ozone.bg при въвеждане на код Dnevnik10. Поръчай книгата с безвъзмездна доставка тук

Откъс от " Unfu*k Yourself. Зарежи съмненията, животът те чака " на Гари Джон Бишъп

Събудете се. Вие сте същинско знамение.

Какво ви пречи да живеете по най-хубавия метод? Повечето хора ще обвинят за това другите хора, неналичието на пари, работата си или неподходящи условия. Нито едно от тези пояснения няма значение. След десетилетия работа с хора като съветник по личностно развиване Гари Джон Бишъп е разкрил, че съществува единствено една спънка: вие самите. Ако се обиждате елементарно, престанете да четете. Тази книга не е за вас.

Ако обаче търсите книга, която да ви помогне да откриете всичко, което в миналото сте желали, стаено надълбоко във вас като източник на капацитет, който просто чака да бъде проявен, имате шанс. Unfu*k Yourself е справочник за примирените и обрулените от всекидневието, манифест за същинска смяна в живота и разрастване на личното ви великолепие.

Житейският път на Гари Джон Бишъп стартира в Глазгоу. Неговата увереност и духовитост съставляват неотменна част от безпардонния му и непосредствен метод като съветник. В комбиниране с образованието си на международно равнище Гари развива въздействаща композиция от успеваемост и дарба да прониква надълбоко в същността на клиентите си и да изважда нескрито вътрешните им проблеми, които ги завладяват и им пречат да се преборят с провокациите на живота.

Умението му да въодушевява и уголемява личностния капацитет на хората оказва такова съдбоносно въздействие върху живота им, каквото рядко се среща в промишлеността. Изключителната прозорливост на Гари и неговият дълготраен опит му разрешават да намира " ключ " към всеки клиент и да го насочва по пътя, който разкрива най-добре същинската му същина. С невероятна акуратност той дефинира това, което е належащо за реализиране на същинска смяна.

Успехът на Гари и бързото му издигане до старши програмен шеф на една от водещите в света организации за личностно развиване е доказателство, че той безрезервно и ангажирано търси и открива това, което е допустимо да направи всеки човек, с който работи. Гари не твърди, че е съвършен. Сблъсквал се е с задоволително житейски проблеми и не прикрива минусите си със сладки приказки.

Използва опита си на човек и съветник от международна класа, с цел да наставлява и оказва помощ на хората да подвигат летвата на личните си качества доста по-високо, в сравнение с в миналото са мислили за допустимо. Именно този опит го прави неповторим създател. Неговото умеене кратко да формулира голямата онтологична и феноменологична философия в налична и въздействаща книга е ненадминато. Той е твърдо решен да направи света по-различен и написването на актуалната книга съставлява част от тази решителност.

Интервю с Гари Джон Бишъп, само за рубриката " Четиво " на Дневник.бг

1. Какво ви накара да напишете книгата си Unfu*k Yourself ?
Работата е там, че съм изцяло предан на това, да оказвам помощ на хората и да трансформирам същински живота им. Говоря за смяна, която би ги предиздвикала да поемат по друг от вчерашния път, с цел да насочат живота си към нови и удовлетворяващи направления. Обикновено в категорията " книги за самопомощ " виждаме най-вече книги от вида " корпоративна логика на психиката " или книги, които приканват хората да заявят фантазиите си или да трансформират метода, по който мислят, или да се концентрират върху изобилието. Всичко това на мен персонално ми звучеше като някаква вуду магия, която те разсейва от това, което в действителност би те предиздвикало да промениш живота си. Исках да напиша книга, която те въодушевява да се изправиш, да поемеш цялостна отговорност за дейностите си и да прекъснеш стандартите, които следваш.

2. Винаги ли сте мечтали да се занимавате с личностно развиване и лайф коучинг ? Ако не, по какъв начин се случи по този начин и за какво?
Преди лайф коучингът не беше нещо, което ме е интересувало изключително. Струваше ми се, че куп безпомощни хора проповядват тези психоглупости, с цел да търсят отговори, които не съществуват. Когато погледна обратно, съзнавам, че сходна надменност е била като шеллак в мисленето ми. Чак когато доближих до рецесия в своя живот, потеглих по пътя на личния си напредък и себеоткритие и поех нещата в собствен надзор. Оттам се появиха пукнатините в моята надменност. Този развой ще продължи, до момента в който умра. Човек в никакъв случай не е приключен факт. На по-късен стадий от личното си развиване осъзнах, че имам умеенето да предавам нататък наученото, по тази причина в последните десетина години съм се фокусирал върху това.

3. Как ви хрумнаха убежденията, за които пишете в книгата си? Имало ли е още, които не сте присъединили там ? Ако да, за какво?
В този развой аз самичък съм си опитното зайче. Огледах се за изказвания и убеждения, които оказват помощ на мен самия, и включих в книгата тези, които са ми помогнали да внеса осезаема смяна в живота си. На огромна част от тях се уповавам и до през днешния ден. Ключовият фактор в книгата е да позволиш на себе си да разучиш и вникнеш самичък в същността на тези убеждения. Да ги изпробваш в същинска област от живота си, в която си в застой или не можеш да продължиш напред. Да позволиш на себе си тези убеждения да ти повлияят и да те вдъхновят. Ако успееш да го направиш, животът ти ще се трансформира в бунар от безконечен капацитет. Научил си се на най-ценното в живота. Че можеш да се оправиш. С всичко.

4. Кое е вашето обичано изказване? С кое клиентите ви се затрудняват най-вече?
Любимото ми е " подготвен съм ". За едно човешко творение това е доста смело самоопределящо разбиране – и е използвано във всяко деяние в живота, което е нужно да предприемеш. Готовността е магическо положение, само че за жалост, множеството хора не обръщат задоволително внимание на това. Бих споделил, че най-трудното е " не чакам нищо и одобрявам всичко ". През множеството време в живота си се съпротивляваме и се борим с това, което не можем да приемем – че някои хора вършат по този начин, че някои неща просто стоят по този метод. Разбирам, че това е нещо, което е в цялостен прорез с интуицията на човек, че по този начин сме програмирани. Онова, против което се съпротивляваме, продължава със силата на личното ни противодействие. Нещата, които сме приели, не ни се отразяват. И това ни разрешава да се съсредоточим върху същински значимите неща в живота. Трудното е човек да осъзнае какво значи за него самия да одобри.

5. В последната глава споменавате на малко, че има обща тематика, която сплотява всички глави. Бихте ли обяснили какво имате поради ?
Всички убеждения се отнасят за теб. Всичко стартира с теб самия – всяка страст, всяко прекарване, всяка мисъл, всяка тактика и всеки неуспех. Превърнали сме се в машини, които упрекват – упрекваме работата си, упрекваме колегата си, родителите си, финансовото си състояние и даже самите себе си, а нито едно от тези неща не ни оказва помощ да повишим качеството на достиженията и насладата от живота ни. Това е един от методите да водим живота си, само че би трябвало да си дадеш сметка, че всякога, когато търсиш отвън себе си пояснение на живота си, се превръщаш в жертва. Истинските достижения, същинският триумф и задоволството стартират, като поемеш отговорност и пречупиш зависимостта си от пояснение. Няма никакво значение за какво си там, където си. Важното е ще направиш ли нещо по въпроса.

6. Тъй като приказваме за действане, което елементарно се връзва с изказванието, че човек не се дефинира от мислите си, какво деяние можем да предприемем, с цел да излезем от главата си?
Много просто. Обещайте си нещо и го спазете. Нека дейностите ви стартират да се координират с това заричане. Дали ще става въпрос да станете заран, когато сте се зарекли да го извършите, да идете на фитнес или да ограничите разноските до 75 $ седмично, спазете обещанието и продължете да надграждате този мускул, до момента в който не стартира да устоя на все по-приключенски обещания. Успехът е доста тясно обвързван с това, доколкото умеете да спазвате обещанията, които си давате.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Четиво (1100)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР