Euronews Business разглежда представянето на минните акции в Европа през

...
Euronews Business разглежда представянето на минните акции в Европа през
Коментари Харесай

Ще си проправят ли път към величието тези минни акции през 2024 г.?

Euronews Business преглежда представянето на минните акции в Европа през 2023 година и преглежда вероятностите за фирмите през 2024 година

Rio Tinto, Glencore и Anglo American се сблъскаха с някои сложни условия през 2023 година, само че упоритостите им за 2024 година са към момента мощни.

Въпреки провокациите, пред които е изправена световната минна промишленост - като променлив обменни курсове, увеличени разноски за обработка и доставка - и непредсказуеми условия, секторът съумя да процъфтява и да се развие през 2023 година с напредъка на технологиите и цифровизацията.

Въпреки това, с ожесточената конкурентна среда, миньорите към този момент не могат зависят от стандартните практики и трендове. За да останат уместни, минните компании ще би трябвало да подсигуряват за ерата на преоткриването, с цел да реализиран продължаващ триумф.

За 2023 година в международен мащаб търсенето и предлагането на главните минни първични материали остават уравновесени, без опасения за фундаментално свръхпре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР