Еуфорията по Последният танц като че ли отмина, но все

...
Еуфорията по Последният танц като че ли отмина, но все
Коментари Харесай

Тони Кукоч: Джордан беше специален

Еуфорията по " Последният танц " сякаш отмина, само че към момента има мнения по тематиката. Трикратният първенец с Чикаго Булс Тони Кукоч показа мнението си за Майкъл Джордан, Стив Кър и Скоти Пипън.  Тони Кукоч разкри разликата сред Джордан и Пипън За Джордан - " Джордан беше шефът на Булс. Често ме питат какъв е Майкъл. Като човек, той бе страховит. Той бе постоянно прав против мен. Има неща, които неизбежно се случват, изключително когато има нов състезател в тима. Но той в никакъв случай не помоли другите да създадат нещо, което самият той не би направил. Беше специфичен състезател. Разбира се, беше мъчно за него да разбере за какво другите не могат да стигнат равнището му. Той беше специфичен, беше водач и изцяло заслужи шестте трофеи, които има. "
 Тони Кукоч: За мен значи повече това, че играх с Джордан и завоювах трофеи в НБА За Кър - " Той е един от най-умните хора, които съм срещал. Достигна максимума си и като състезател, и като треньор. Имаше предложение от Фил Джексън да стане старши треньор на Никс. Но той избра Уориърс, тъй като видя тяхната вероятност. Вярваше, че ще успее с тях. В същото време той прекара 20-30 години с водачи като Джексън и Грег Попович. "

За Пипън - " Винаги ще споделям, че Скоти ми оказа помощ повече от всички мои съотборници в Чикаго. Той е добър човек, не е лакомец. Беше търпелив към решенията на управлението. Бях доведен в тима като състезател на Джери Крауз. Статиите във вестниците бяха направени, с цел да скандализират. Но в никакъв случай не усещах, че той има нещо срещу мен. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР