Еуфорията около първата победа за Ферари и Шарл Льоклер все

...
Еуфорията около първата победа за Ферари и Шарл Льоклер все
Коментари Харесай

Празненства във Ферари, но контролът остава в Мерцедес

Еуфорията към първата победа за Ферари и Шарл Льоклер към момента не е отминала в цялостна степен, а Гран При на Италия следва напълно скоро. Резултатът от "Спа " дава вяра на всички, които милеят за "скудерията ", че ще могат да видят триумф и в домашната конкуренция.

Спецификите на "Монца " като трасе най-малко на пръв взор оставят усещане, че салдото на силите подобен, какъвто беше в Белгия, ще се резервира релативно неизменен. Мерцедес още веднъж ще има компликации да се оправи със скоростта на Ферари в вършиме, но първенците при конструкторите на този стадий нямат ни най-малки аргументи да се тормозят за лидерската си позиция, а също и за тази на Люис Хамилтън.

Простата сметка демонстрира, че и двете оценки биха могли да бъдат извоювани без нито една победа отсам до края на акцията. Разбира се, играч от ранга на Хамилтън мъчно би позволил сходна развръзка, още повече, че съгласно анализаторите на "Формула 1 Токшоу " от "Монца " нататък главният съперник за "сребърните стрели " ще бъде различен, като се чака Ред Бул да измести Ферари от позицията му на втора мощ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР