Еуфория сред любителите на зимните спортове предизвика вчерашния снеговалеж в

...
Еуфория сред любителите на зимните спортове предизвика вчерашния снеговалеж в
Коментари Харесай

Рестарт на зимния сезон у нас?

Еуфория измежду феновете на зимните спортове провокира вчерашния снеговалеж в някои елементи на страната, а в обществените мрежи се споделяха фотоси и видеоклипове от побелелите към този момент писти.

Валежите и захлаждането в последното денонощие дават съображение за нови упования за скиорите и вяра за рестарт на зимния сезон за бизнеса, написа БНР.

Еуфорията към празниците, която изпълни хотелите, бързо се изпари, откакто празниците свършиха, поради безснежния декември.

Ски зоните в планинските курорти приготвиха писти с неестествен сняг, по който се спускаха най-ентусиазираните фенове на белите спортове. Много посетители от чужбина обаче просто не дойдоха

Венцислав Кръстев от Сдружение " Туризъм " разказа обстановката: " Анулации има безпределно доста. Има отказани цели полети - от Израел, от Англия, от доста пазари - чартърите просто не идват. Надяваме се, че освен това захлаждане ще се възобновят още веднъж тези полети. Има разнообразни съпътстващи действия, само че основно те за това идват ".

Той уточни, че в курортите на други страни има построени големи спортни центрове, които оферират спомагателни занимания. Може би нещо сходно е належащо да се построи, счита Кръстев и добави: " Спа-то си е спа, само че хората, които идват за ски, те желаят ски. Тези хора, които идват на ски, просто анулират ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР