Еуфорична надежда за победа - така Франция и Белгия, а

...
Еуфорична надежда за победа - така Франция и Белгия, а
Коментари Харесай

Франция срещу Белгия - в очакване на полуфиналната среща от Мондиала

Еуфорична вяра за победа - по този начин Франция и Белгия, а с тях и целия свят, чакат полуфиналната среща от Световното състезание по футбол. Спортните екипи на Българска национална телевизия също подгряват за този мач.


Футболните експерти дефинират този мач като край преди финала. Букмейкърите са твърди и безапелационни, че Франция е любимец за спечелването на международната купа. С дребна преднина е Франция пред Белгия. Белгийците са прекомерно стимулирани да стигнат до борбата за трофея и то за първи път в историята си.
Роберто Мартинес - селекционер на Белгия: Футболистите извоюваха правото да играят на полуфинал, а в този момент ни чака още едно грандиозно предизвикателство. А и опитът на Дешан по никакъв начин не е за подценяване. В състава на Франция забележителното е, че големият гений е в композиция с баланс сред обособените линии и реализатори.
Победа за Франция довечера се обрисува съгласно две прогнози на неспециалисти - еленът Яша и роботът Бакстър. По разнообразни способи и двамата " оракули ", които се намират в Русия, предсказаха петлите да продължат съм финала.
Какви са настроенията на почитателите в Белгия и Франция - обобщава ги Десислава Апостолова...
Франция и Белгия през днешния ден живеят напълно с футбола. Цяла Белгия изживява невиждан напредък и еуфория. Белгийците се готвят да напишат футболна история. Поне такава е поръчката на белгийския народен тим. Срещата е доста значима, тъй като Белгия играе против Франция - огромният комшия на Белгия. Половин Белгия приказва френски. Мачът е доста значим, тъй като част от играчите играят дружно във френското и британското състезание. Срещата тази вечер господства безусловно всичко тук в Белгия - даже срещата на НАТО и идването на Доналд Тръмп и Мелания Тръмп в Брюксел.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР