Етрополската легенда разпространи клипче от едно от последните си участия,

...
Етрополската легенда разпространи клипче от едно от последните си участия,
Коментари Харесай

Обезобразиха Софка за 10 бона

Етрополската легенда популяризира клипче от едно от последните си участия, като от фрагментите се вижда голямото й подпухнало лице. Фейсът на Софи е в много странна форма, а почитателите считат модификацията й за прекомерно несполучлив.

Лицето на певицата е закупи извънредно изкуствен тип. Тя постоянно се възползва от преимуществата на пластичната хирургия, с чиято помощ бори белезите на напрежението и отпечатъка на годините. Желанието ѝ да бъде красива обаче този път изигра неприятна смешка на ромката и почитателите й изпаднаха в потрес. Отделно фолк певицата е напълняла в последните няколко месеца. Това също е асъдействало за подпухването и огромните бузи. Освен това гушата й към този момент е леко провиснала.

Софка е огромна фенка на корекциите, като ляга под ножа за първи път преди 12 години. Тогава си усили бюста с 330 кубика. „ Имам перманентни вежди, все едно имам и червило, а то е такова нарисувано, имам и такава очна линия. Пак с анестезия ми го вършат и си боли. Коя жена не обича да стане от сън и да си е постоянно леко нагримирана?! Като влезнем още в годините и се сбръчкаме, ще почнем и други неща да правим”, съобщи преди време колоритната циганка.

С раждането на сина си Лоренцо, певицата се е подложи на много тежка интервенция за пластика на корема, а след това си постави и порцеланови фасети на зъбите. Преди 4 години, когато тъкмо бе в пика на любовта си с Тодор Давидов – Гринго, Маринова още веднъж се тунингова – усили размера на гърдите си, само че не се спря единствено с тях. Според източници на „ Уикенд”, изпълнителката на „ Едерлези “ е дала към 10 бона за новото си лице.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР