Етоо, спогодиха се. Прокуратурата даде заден по казуса с Кирил

...
Етоо, спогодиха се. Прокуратурата даде заден по казуса с Кирил
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева за гражданството на Кирил Петков: След това решение на прокуратурата, ще искат ли още оставката на главния прокурор

Етоо, спогодиха се. Прокуратурата даде заден по проблема с Кирил Петков и декларацията му с погрешно наличие. Сега юристите, които твърдяха, че на Кирил Петков би трябвало да се повдигне обвиняване по член 313 от Наказателен кодекс, ще си изядат дипломите, ще пият една студена вода или гузно ще замълчат!? Това разяснява журналистката Соня Колтуклиева, откакто стана ясно, че прокуратурата не намира съображение за наказателно гонене против премиера, който е подал декларация с погрешно наличие за поданството си.

“Има подобен народ”, вие нещо?! Или към този момент “нЕма такава държава” си стана вашата готина страна?! Законът в България е като дъвка за балончета. След това решение на прокуратурата, министър Надежда на Киро, ще желае ли още оставката на основния прокурор Гешев или ще замълчи вечно, пита журналистката.

Ех, демократи, ех, службогонци! Ех, жална ни майка на елементарните жители!

Както ПИК заяви по-рано през днешния ден, от спецпрокуратурата обявиха, че във връзка с проблема с поданството на премиера Кирил Петков има налице погрешно обявление, само че в сегашната законова диспозиция на член 313 от Наказателния кодекс не може да се обуслови наказателна отговорност.
Това съобщи пред публицисти ръководителят на спецпрокуратурата Валентина Маджарова.

На 13 декември е предписан отвод от формиране на досъдебно произвеждане от страна на профилираната прокуратура, като преписката е изпратена за решение по подготвеност на Софийската районна прокуратура.
„ Прокуратурата и в мое лице постоянно е твърдяла, че законът е посредствен, има законови разпореждания, само че същите са несъвършени и е нужно доразвиването им “, съобщи още тя, като означи, че са се разсеяли " всевъзможни подозрения за преднамереност ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР