Ето защо, продължаваме да ви запознаваме с необикновената сила на

...
Ето защо, продължаваме да ви запознаваме с необикновената сила на
Коментари Харесай

Всичко Е Във Ваши Ръце! Тези Прости Думи Ще Ви Донесат Професионален Успех И Късмет!

Ето за какво, продължаваме да ви срещаме с невероятната мощ на думите, само че в лицето на ключове- пароли. Те са къси формули за триумф, разцвет, разкриване на движимости или сдобиване с обич.

Днес ви даваме две комбинации, които ще ви оказват помощ да се утвърдите в специалността си или да привлечете шанса на своя страна. Ако сте на нова позиция или желаете да спечелите дадена борба, то за вас е подобаваща комбинацията:

заедно- получава се- аз съм – ще ви донесе шанс в започнатите каузи, ще ви даде убеденост и ще ви направи по- хармонични

заедно- получава се- бори се – мощна композиция за победа над себе си или враговете. С тази формула можете да засилите силата и интуицията си и да се освободите от минали паники.

заедно- получава се- поврат – това е формула при незабавна потребност, когато виждате, че губите позиции. Тя може да преобърне събитията и да ви донесе триумф. Помага за унищожаване на компликации и спънки.

Не забравяйте, че всичко е в нашата глава. Обективната реалност постоянно има индивидуален детайл. Ето за какво, не приемайте нищо персонално. Знайте, че след компликациите постоянно идват хубави моменти. Помнете, че всяка несгода ни защищава от нещо в действителност неприятно и ни е дадена, с цел да си напомним какъв брой в действителност сме богати с хората, които са до нас тъкмо в този момент!/pozitivninovini.com/
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР