Ето защо почти никой не я понася, дори и тези,

...
Ето защо почти никой не я понася, дори и тези,
Коментари Харесай

Антония Петрова изнагля: Дреме ми какво говорите за мен, бедняци такива! Живея като кралица, а вие като мишки!

Ето за какво съвсем никой не я понася, даже и тези, които се вършат на нейни виртуални другари в мрежата. Антония Петрова, която една " елементарна " - сиреч напълно елементарна перничанка, от години се изживява като кралска персона. Преструвките и голямото й самочувствие може да залъгват по-наивните хора, само че тези с разсъдък чудесно знаят, че това издава единствено две неща - комплекси и психологично заболяване.

Не е нужно Тоца да е шизофреничка или биполярна, с цел да има психологична неустойчивост. Такива положения са десетки и си имат своите пояснения даже и при очевидно естествени хора като нея - егоизъм е единствено едното определение... Няма различен човек, даже измежду международните звезди, който по този начин да се " фраска " и изхвърля - вижте ме коя съм!

Този път обаче брачната половинка на Ивайло Батинков прекали като пусна присмехулно фото в нета, с което споделя на всички, че пет пари не дава за приказките и мнението им. В това нямаше да има нищо неприятно, в случай че колажчето тоцино не пристигна единствено часове след публикацията, че Батинкови лъжат, че са канени на международни конференции в Дубай, а просто си почиват на разходи на компанията си. Явно я е засегнало това разобличаване, щом предприе контраофанзива, а?!

" Кои са тези, че ще ми държат сметка, бе?! Бедняци! Аз пребивавам в разкош като кралица, а те са мишки ", нареждала Тоца пред познати, разкриват самите те.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Ивайло Батинков Антония Петрова Дубай Тоца кралица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР