Ето я поредната доза нови музикални парчета и трейлъри от

...
Ето я поредната доза нови музикални парчета и трейлъри от
Коментари Харесай

Мишел Пфайфър става първа дама и още

Ето я следващата доза нови музикални части и филмови откъси от миналите 7 дни , на които си коства и вие да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Соул подарък



Ако до момента не сте слушали R’n’B дуото Silk Sonic, състоящо се от Бруно Марс и Андерсън Паак, в този момент има мотив да го извършите. След като в края на предходната година излезе дебютният албум “An Evening With Silk Sonic”, в този момент музикантите издадоха кавър на класиката “Love Train” на The O’Jays навръх 14 февруари. Дори да сте го изпуснали в Деня на влюбените, имате цялото време на света да показвате любовта си и отвън празника, до момента в който слушате на repeat и останалите части на Silk Sonic!

На небесна периодичност



Продължителността под 3 минути май е единственият минус на песента “Radio”, която е част от новия албум на Джей Пи Купър. “She” излезе този февруари, няколко месеца по-късно от първичната дата, само че пък съдържа цели 26 части, разграничени на три диска – в общоприет вид, госпъл и акустичен. Надеждата за втори късмет е в основата на “Radio”, звучейки още по-въздействащо с присъединяване на госпъл хор.

Като на кино



Тъкмо когато си помислихме, че ще мине известно време преди да чуем нещо ново от Мила Робърт, изпълнителката ни изненада с нов сингъл и EP. „ Карам “ в действителност е основан още през 2020 година дружно с рапъра Гената, за албума му „ Вакуум “, а в този момент намира място в „ До4уване “ – късосвирещата музикална сбирка на Мила, която излиза на 22 февруари. Клипът на „ Карам “, режисиран от Жоро Пеев, откриваме ентусиазъм от Фелини и Дейвид Линч, само че освен – в аудио фрагмента чуваме гласа на Апостол Карамитев от последното му изявление, за което певицата споделя че знае наизуст и слуша най-малко един път на няколко месеца.

КИНО

Завръщане в имението



Последната ни среща с героите от „ Имението Даунтън “ беше през 2019 година, когато след шест сезона от английския сериал по кината излезе едноименният филм продължение. Този път част от аристократичното семейство се насочва към Южна Франция, където графинята Вайълет Кроли (Маги Смит) се оказва с наследена вила, а останалите членове стават домакини, до момента в който в имението им стартират фотоси на филм. Как ще се развият връзките им този път, разбираме през месец май.

Космическо дете



„ Ние сме две странни, самотни деца, посягащи към вечността “, споделя мениджърът Том Паркър към Елвис Пресли, а връзката сред двамата е основна за биографичния филм на Баз Лурман. След като фотосите бяха прекъсвани на няколко пъти поради пандемията от ковид, премиерата на „ Елвис “ най-сетне е планувана за юни 2022 година В ролята на Краля влиза Остин Бътлър (и в репликите си звучи съвсем като него!), с цел да наблюдава историята на звездата от раждането ѝ от дребна сцена в Мемфис до рекордните му по брой концерти във Вегас – всичко това окъпано в обилния жанр на австралийския режисьор. Редом до Бътлър виждаме Том Ханкс в облика на полковник Том Паркър – индивидът, който подава ръка на Елвис, само че и който може да бъде упрекнат за падението на Пресли.

Да бъдеш първа дама



Сериалът “The First Lady” на “Showtime” стартира през април и събира в една история три от първите дами на Съединени американски щати, с цел да покаже компликациите и провокациите на това да бъдеш омъжена за водача на свободния свят. От Вайола Дейвис, която се превъплъщава в Мишел Обама, през Мишел Пфайфър като Бети Форд и Джилиан Андерсън в ролята на Джилиан Андерсън, чакаме да забележим по какъв начин всяка от тях се бори за своята парченце самостоятелност и желанието да остане вярна на себе си, без значение от времената. Сред мъжете в актьорския екип откриваме Арън Екхарт в облика на Джералд Форд, Кийфър Съдърланд като Франклин Делано Рузвелт и О. Т. Фагбенле в ролята на Барак Обама.

ОЩЕ

Дрийм тиймът на 2022



25 минути с най-ярките имена в Холивуд от последната една година предлага Vanity Fair посред сезона на премиите. За годишния си холивудски брой през март за първи път в историята влиятелното издание има не една обща корица, а цели осем обособени. Лицата от тях са Никол Кидман, Идрис Елба, Пенелопе Крус, Бенедикт Къмбърбач, Кристен Стюарт, Андрю Гарфийлд, Михаела Джей Родригез и Симу Лиу, събрани пред камера и тук, с цел да разкрият по кое време по време на кариерата си са били най-притеснени, коя сцена е била най-трудната за тях и още неща, които трансформират видеото в подарък за всеки киноман.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР