Ето я новата доза парчета и трейлъри (този път от

...
Ето я новата доза парчета и трейлъри (този път от
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж бори зли сили и още

Ето я новата доза части и филмови откъси (този път от последните 14 дни), на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Британска мощ



Елтън Джон и Дуа Липа не са от музикалните комбинации, които сме очаквали, само че по тази причина изненадата е още по-приятна. Колаборацията им “Cold Heart” съчетава класиките на изпълнителя “Kiss the Bride”, “Rocket Man”, “Where's the Shoorah?” и “Sacrifice”, част от които звучат с нежните вокали на поп дивата. В рецептата прибавяме и ремиксирането от австралийското денс трио Pnau . Клубното парче дойде и с клип, в който Елтън и Дуа се появяват като анимационни герои, идващи от космоса.

Историята продължава



Джей Пи Купър ни показва следващата глава от четвъртия си студиен албум “She”, който излиза на 15 октомври. “Call My Name” е история за вътрешните окови и оня специфичен човек, който ни дават силата да се освободим от тях. Вдъхновяващото звучене е съпроводено с фрагменти, които не престават сюжета от “If The World Should Ever Stop” и “Holy Water” ().

Отново измежду тълпата



Green Day отпразнуваха завръщането си онлайн пред аудитория с ново видео към песента “Pollyanna” . Сингълът излезе още през май, като загатна за нова музика от бандата, която е напът. Без да споделят нищо повече, рокаджиите сега са заети с турнето Hella Mega Tour , отсрочено за лятото на 2021, от което са и фрагментите към настоящия им клип .

КИНО

Колко коства един живот



“Worth” ни връща 20 години обратно, когато след атентата от 11 септември фамилиите на починалите се нуждаят от финансова отплата. Освен че се нагърбва със задачата да пресметна полагащото се на всеки, и то по метод, който няма да разклати стопанската система на страната или обиди околните на жертвите, юристът от Ню Йорк Кен Файнбърг се впуска в изтощителна борба против несправедливостите в бюрокрацията и политиката. В основната роля влиза Майкъл Кийтън , а паралелно до него в поддържащо осъществяване е Стенли Тучи .

Изгубена в жанра



Ани Кларк , позната повече с псевдонима St. Vincent, и близката ѝ другарка Кари Браунстийн стартират фотоси на филм, отдаден на изпълнителката, само че скоро границите сред действителност и фикция се размиват от ден на ден. Такъв е сюжетът на “The Nowhere Inn” - макар че участниците играят самите себе си , това не е документална продукция, а трагичен трилър . Дори да не сме слушали доста от St. Vincent, концепцията ни сграбчва задоволително – изключително и с отзива от изданието Collider, което назовава кино лентата „ призрачен сън с размазано червило като от Дейвид Линч “.

Мисия като за супергерой



За новия си филм Никълъс Кейдж влиза в облика на банков обирджия, измъкнат от пандиза с помощта на Губернатора – тайнствен мъж, който желае да откри отвлечената си внучка . Облечен в костюм, който ще се самоунищожи след пет дни, Героя на Кейдж има лимитирано време да върне назад Бърнис от призрачно място, където би трябвало да пребори зло проклинание . Описван като нео-ноар уестърн екшън, “Prisoners of the Ghostland” се чака за излезе през септември.

ОЩЕ

Дързост и хубост



Бела Хадид ще навърши 25 през октомври, само че в кариерата си досега има задоволително незабравими появи на котешката пътека и аления килим . Най-емблематичните от 2015 година насам тя преглежда дружно с Vogue: от алената рокля в Кан с най-дръзката цепка, която можем да си представим, през стилните сцени и уличния ѝ жанр, до (отново!) Кан през 2021 година с комбинацията от рокля и украшение, която порази всички – Бела си остава кралицата на смелите появи. „ Ако след 5 минути има фотоси на гърдите ми на всички места, по този начин е трябвало да стане! “ ...смелост и професионализъм, девойки!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР