Ето я Моника Валериева, която преди броени дни стана жертва

...
Ето я Моника Валериева, която преди броени дни стана жертва
Коментари Харесай

Вижте Моника Валериева преди операциите

Ето я Моника Валериева, която преди броени дни стана жертва на грабеж такава, каквато майка й и татко й са я основали по природа. За 8 години тя е претърпяла невероятна промяна. От грозно пате Моника Валериева съумя да се трансформира в разпознаваема и мечтана от богаташите елитна дама.


Името й се появи на страниците на жълтите издания през 2011 година, когато амбициозната дупничанка се захваща с издигането си в „ светските среди “ и се явява на състезанието „ Мис Плеймейт “. Така и не съумява да го завоюва, само че притегля вниманието към съществуването си. Следват поредност от кавги, като един от най-ярките е връзката й с Валери Божинов, до момента в който той е привързан с Николета или пък с Алисия (на тези двете им изтървахме метрампажите)…


Паралелно с това, тя се сприятелява с певицата Андреа и двете са на всяко празненство капак, или както се споделя у нас „ на всяка гозба меродия “. Преди корекциите „ Мона Бактериева “, както я назовават някои всемирски злобари. по никакъв начин не наподобява на хубавица, не че в този момент е.
Поредицата от набождания и нарязвания по лицето и гърдите я лустросват до толкоз, че пробивната плеймейтка да може да се пъчи от всевъзможни всемирски издания, излъчвания, събития и така нататък

Популярността й някак си пораства и Моника съумява да се трансформира мечтан трофей за заможните колекционери на девойки от кориците.
Следват все по чести пътувания до характерни точки от света - известни сборища на тузари, Монако, Милано, Дубай…Париж. Снимки от коридорите и креватите в скъпи хотели. Луксозни коли, дарове за стотици хиляди. Нека обаче си напомним по какъв начин наподобява Моника Валериева преди намесата на хирурзите, по този начин както е пристигнала от Дупница в София.

източник: Lifeonline.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР