Ето я и новата доза парчета и трейлъри, на които

...
Ето я и новата доза парчета и трейлъри, на които
Коментари Харесай

Майкъл Кийтън в борба с наркотиците и още

Ето я и новата доза части и филмови откъси, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Зелена светлина



Емели Санде отбелязва завръщане си на музикалната сцена, дадено още през 2020 година, с новия си сингъл “Family”. Песента за преоткриването на живота наподобява въодушевена от възприятието още веднъж да си на независимост измежду няколко локдауна, отпразнувано с танц в фрагментите от клипа. Записано в дома ѝ по време на пандемията, парчето по всяка възможност ще бъде част от новия албум на шотландката, който чакаме скоро.

В името на джаза



Две седмици остават до втория и финален общ албум на Лейди Гага и легендата Тони Бенет, която публично се отдръпва от сцената. След като през август издадоха първия сингъл от него - “I Get A Kick Out Of Yoo” (), заглавното парче “Love For Sale” в този момент също се снабди с видео. Приятелската химия и споделената обич към джаза сред двамата още веднъж е налице и сме сигурни, че ще притегли още почитатели към жанра.

Като на кино



Саундтракът на „ Пътят на достойнството “ се снабди с още едно парче също така на Михаела Маринова от по-рано това лято (). Освен че отбелязва присъединяване във втори сезон пред камера, Орлин Павлов записа и песента „ Див парадайс “, въодушевена от сериала. Драматичното звучене на песента, основана от Росен Кукошаров и задграничен екип, е допълнено от видео с режисьор Виктор Чучков. През другите местоположения Орлин минава дружно с модела Карина Неделчева, заснемайки клипа за по-малко от едно денонощие.

КИНО

Ромео и Жулиета от Ню Йорк



Дългоочакваната „ Уестсайдска история “ към този момент има филмов откъс, в който виждаме в деяние новите Тони и Мария. Ансел Елгорт и Рейчъл Зеглър са втората кино двойка, влизаща в облиците на американските Ромео и Жулиета от мюзикъла на Стивън Зондхайм и Ленърд Бърнстийн. Интерпретацията на Стивън Спилбърг идва по кината тъкмо в точния момент за празничния сезон – 10 декември.

Нарко пандемия



Новият минисериал на Hulu “Dopesick” с премиера на 13 октомври наблюдава действителната история на фармацевтична компания, която провокира всеобща взаимозависимост на американците към опиоиди. Представяйки продукта си за безвреден, когато в действителност провокира пристрастяване, скоро производителят попада под прицел единствено с цел да си проличи още повече налудничавостта на корпоративните играчи. В срещуположния тим виждаме Майкъл Кийтън като доктор, угрижен за пациентите си, Росарио Доусън ролята на федерален сътрудник, и други под режисурата на Бари Левинсън.

Право в задачата



2021 към този момент бе задоволително вълнуваща за почитателите на Marvel, които обаче има какво още да чакат от студиото до края на годината. Освен филмовите министър председатели на „ Спайдърмен: Без път към дома “ и „ Вечните “, на дребен екран идва и сериалът „ Хоукай “, отдаден на едноименния воин на Джереми Ренър. От 24 ноември по Disney Plus стартират приключенията на Клинт Бартън, който би трябвало се сплоти с надарено младо момиче (Хейли Стенфийлд), с цел да предотврати заплаха, застрашаваща освен това от празничния дух.

ОЩЕ

Вечна любовна история



Бионсе и Джей Зи са звездите в новата рекламна акция на Tiffany&Co, озаглавена “About Love”. Още през август видяхме първите фрагменти на двойката за бижутерийния колос, с които Бионсе се трансформира в единствената към този момент чернокожа дама, носила по този начин наречения „ Тифани елмаз “. Първа го поставя Одри Хепбърн в „ Закуска в Тифани “, а в рекламното видео на акцията чуваме и нежния кавър на песента “Moon River”, изпълнена от актрисата в същата кино класика.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР