Ето я и новата доза парчета и трейлъри от последната

...
Ето я и новата доза парчета и трейлъри от последната
Коментари Харесай

Марая Кери се сбогува по бельо, Джулия Робъртс разкрива загадки, а Ед Шийрън играе с котки

Ето я и новата доза части и филмови откъси от последната седмица, на които ние натиснахме Play ► и събрахме в Плейлистът на Edna. Препоръчваме да го извършите и вие.

МУЗИКА

Що по този начин, бе, Мими?



Между турнета из света и шоупрограма във Вегас Мария Кери тази година влезе още веднъж в студиото и към този момент имаме първия сингъл от нов албум, който чакаме през 2019 година Парчето ѝ “GTFO” е дефиницията на това да те пратят по дяволите със жанр – Марая театралничи по долни дрехи и пие вино сама в жилището си, до момента в който сбогува с някогашния си, който даже не участва в картинката. Извън прозаичното заглавие (за незапознатите с британския диалект - GTFO е редуциране от „ върви на майната си “) песента ни връща към нежното и мелодично звучене на изпълнителката отпреди десетилетие.

Хотелска горест



Лана Дел Рей се завръща, с цел да ни залее с талази от потиснатост, в която нямаме срещу да се удавим. Не ни разбирайте неправилно, както и на нея към този момент ѝ се е случвало: новият ѝ сингъл “Mariners Apartment Complex” носи името на хотела, където преди време дава злощастно изявление, което излиза с изопаченото заглавие „ Иска ми се към този момент да бях мъртва “. В текста на това парче обаче Лана желае да каже, че към този момент не е толкоз нежна, както преди. Най-хубавото обаче е поръчката за нов албум през 2019 година и последващо парче още тази седмица – нищо чудно да включим и него в идващия Плейлист.

Когато Ариана Гранде срещна Тото



Световният шлагер на Ариана Гранде “God Is A Woman” и нашенският „ Чужди усмивки “ на Тото си устройват сполучлива среща по концепция на Дара Екимова , която пусна непосредствено и клип дружно с парчето, комбиниращо двете песни . За аранжимента на свежата mashup-версия се е погрижил Светлин Къслев от Starlight Records, а Дара звучи и наподобява повече от добре. Надяваме се да я чуваме по-често и с авторски планове.

КИНО

По царски



„ The Romanoffs “ наблюдава 8 истории на разнообразни хора, пръснати по света, които считат, че произлизат от благородническия жанр на Романови. Кои от тях са прави и преследвани от ориста на семейството, кои единствено си фантазират и за какво има такова значение за тях, ще разберем от Даян Лейн, Изабел Юпер, Ноа Уайли, Кристина Хендрикс и други с начална дата през октомври.

Неудържима



Във “Viper Club” намираме Сюзан Сарандън като здравна сестра, а синът ѝ, който работи като публицист, е похитен по време на работа в Сирия. Когато обаче държавното управление отхвърля да ѝ спомага в намирането му, тя взема решение да вземе нещата в свои ръце, а група хора я поддържат да направи повече от това да заплати стремежи откуп.

Напрежение на работа



Нещо не е наред в центъра за възобновяване, където военни се връщат от бойното поле, с цел да се приготвят за цивилния живот. Усеща го Джулия Робъртс като психолога Хайди Бергман в сериала от 10 епизода “Homecoming” , който форсира пулса още с първия си филмов откъс.

ОЩЕ

Малки котки и един рижав котарак



Ед Шийрън + котенца = най-сладкото нещо, което сме виждали неотдавна. Не знаем по какъв начин съумява да се концентрира и дава отговор на въпроси за документалния филм, отдаден на него, само че геният си е гений. Видеото обаче не е инцидентно, а в поддръжка на Best Friends Animals Society, които приканват да осиновим коте и спасим най-малко една душичка от студа през идните месеци .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР