Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Урок по развод от Скарлет Йохансон, хавайската любов на Кейти Пери и още

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Ти против всички



Преди броени дни Джеймс Артър издаде третия си студиен албум, а в навечерието на премиерата му излезе и едноименният сингъл “You” , взаимно с барабаниста от Bink-182 Травис Бейкър . Британецът още веднъж насочва вдъхновяващо обръщение , като този път визира насилието, освен под физическа форма, и куража да не се поддаваш на външни сили, с цел да останеш правилен на себе си.

Хавайска фантазия



Циганското лято продължава и новият сингъл на Кейти Пери е в звук с времето. Ако би трябвало да съпоставим “Harleys in Hawaii” с друга нейна ария, то може да се каже, че това е узрялата версия на “Teenage Dream” - по-лежерна и съблазнителна, само че се забива в главата също толкоз елементарно. Клипът способства за асоциациите поради сантименталната атмосфера, плажовете и необятния път, по който Кейти Пери се вози дружно с обичания си.

Австралийско злато



През последната повече от edna година Кайли Миноуг удостоверява, че се намира в златен интервал. Турнето в поддръжка на добре признатия ѝ албум “Golden” завърши напролет, само че тези, които не са съумели да участват на някой от концертите, могат да съпреживеят страстта с идното DVD с осъществявания онлайн . Едно от тях излезе и през миналата седмица в YouTube канала на певицата.

КИНО

Бомбата е хвърлена



След напрежението в първия къс филмов откъс на “Bombshell” втората порция предлага по-пикантен взор към действителния секс скандал във Fox News и разведрена атмосфера с парчето на Били Ейлиш “Bad Guy “ . Виждаме и повече от Шарлийз Терон и Никол Кидман като публицистите жертви Мегън Кели (каква аналогия!) и Гретчен Карлсън, както и героинята на Марго Роби очи в очи с Джон Литгоу като хищника Роджър Ейлс. Заради надписа „ от номинирания за „ Оскар “ съсценарист на „ Големият залог “ предусещаме тона на кино лентата – единствено се надяваме за разлика от тази лента, “Bombshell” напълно скоро да откри пропагандатор у нас.

Разделени дружно



„ Брачна история “ в действителност е роман за един бракоразвод, само че и повече от това. Продукцията на Netflix към този момент си завоюва отлични мнения от фестивалите във Венеция и Торонто , не и без заслугата на Скарлет Йохансон и Адам Драйвър в основните функции. Под режисурата на един от диамантите на самостоятелното кино Ноа Баумбах двамата провокират смях през сълзи, до момента в който показват какво е да сложиш завършек на една връзка, до момента в който би трябвало да запазиш фамилията.

Да изпревариш времето си



Емили Дикинсън може да е изпреварила времето си, само че в новия сериал за живота ѝ нашето време се пробва да я настигне. „ Дикинсън “ на Apple TV+ е ексцентричен взор към живота на американската поетеса от XIX век , показана повече като модерна бунтарка, с която доста девойки биха се разпознали. В предизвикателната основна роля влиза Хейли Стайнфелд , която преди няколко години стана една от най-младите номинирани за „ Оскар “.

ОЩЕ

Анджелина на три континента



Последните няколко седмици бяха същинска въртележка за Анджелина Джоли , която се появи на министър председателите на „ Господарка на злото 2 “ в градове като Лос Анджелис, Токио, Лондон и Рим, а от горното видео можем да усетим и малко от страстите от събитията. Филмът към този момент е в кината от петък и бележи голямотот ѝ завръщане пред камера, паралелно до Мишел Пфайфър и Ел Фанинг .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР