Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун в борба за ефир, Тейлър Суифт се обяснява в любов и още

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Като прегръдка от обичан



Новият албум на Тейлър Суифт е тук, а всички са безапелационни, че “Lover” е една от най-хубавите песни в кариерата ѝ. Неслучайно сингълът дава името на диска, който още веднъж демонстрира сантименталния, положителен и сладко-горчив почерк на изпълнителката. Клипът към парчето показва другите настроения от живота на edna двойка и добавя звученето на песента, която усещаме като гальовен досег на обичан човек.

Меланхолия в Ел Ей



Дни преди да пусне новия си албум Лана Дел Рей сподели общо видео към две от песните в него. “The Greatest” и “Fuck It I Love You” сплотяват тематиките за новата обич, която свети с обещания като неонов надпис, и носталгията по предишното откакто фойерверките угаснат. Певицата още веднъж се потапя в обичаната си атмосфера на полуосветени питейни заведения и крайбрежни места, които ще продължат да звучат в мозъка ни откакто “Norman F-cking Rockwell” излезе на 30 август – таман в точния момент за нова доза „ Summertime Sadness”.

Завръщането на Миси



През юни Миси Елиът стана първата жена рапър, включена в Залата на славата за създатели на песни, а началото на новото ѝ видео явно е въодушевено от това събитие. Песента “Throw It Back” е част от новия ѝ миниалбум “Iconology” – първата ѝ музикална сбирка от 14 години насам. В парчето изпълнителката прави препратки към моменти от кариерата си, а с яркото видео декларира, че няма никакво желание да остава в предишното.

КИНО

Скандал на трета степен



След сериала на HBO „ Решаващият глас “ обвиняванията в полов тормоз против създателя на канала Роджър Ейлс излизат и на огромен екран през декември. „ Жертвите на Ейлс” (или звучното “Bombshell” в оригинал) събира на едно място Чарлийз Терон , неузнаваема като новинарката Мегън Кели, Никол Кидман в ролята на тв водещата Гретчен Карлсън и Марго Роби като единствения живописен облик – продуцентът Кайла Посписил. Един асансьор, малко напрегната музика и тяхното присъединяване в безмълвния филмов откъс са задоволителни да основат съспенс.

Драмa зад кадър

Оставаме на телевизионна вълна с един от сериалите на новата платформа Apple TV+, която е налична от ноември. „ Сутрешното шоу “ споделя за екипа на предаване, чийто състав се трансформира поради обвинявания в полов тормоз. След като Мич е уволнен и не е на себе си, колежката му Алекс се пробва да резервира работата си на топ водещ, когато от малкия екран желаят да обновят екипа и наемат начинаещата Брадли. Звездите тук са Дженифър Анистън, Рийз Уидърпуун и Стив Карел , които нямаме самообладание да гледаме дружно на екран.

Пухкава обич



Тъкмо когато сте си мислели, че за edna година са излезли задоволително филми на Дисни , се появява и следващото заглавие към листата. „ Лейди и Скитника “ е идната анимация, превърната в игрален филм със CGI резултати, а гласове на женския кокершпаньол и мъжкия шнауцер дават Теса Томпсън и Джъстин Трюдо . За страдание, няма да го забележим на огромен екран – филмът е част от новата платформа Disney+, която също следва да бъде открита през ноември.

ОЩЕ

Четвърт век емблематични рокли



Едно от обичаните ни дамски издания “InStyle” продължава да чества своя 25-ти рожден ден с пътешестване обратно във времето. Този път с разходка измежду най-емблематичните рокли, носени от известни персони през последния четвърт век. Обличат ги моделите Амбър Валета, Джоан Смолс и Карън Елсън , до момента в който ни напомнят кой, по кое време и къде се е появил с тях: от Елизабет Хърли във Versace през Никол Кидман в Balenciaga до Риана в Giambattista Valli .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР