Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Разходка в бразилския дом на Лени Кравиц, латино завръщането на Мадона и edna ода за ремонта на Графа

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Направете го и вие!

МУЗИКА

Неочаквана композиция



Миналата седмица Мадона разгласи новия си албум “Madame X”, а малко по-късно пусна и първият сингъл от него. “Medellín” е дует с колумбийската звезда Малума , който не сме асоциирали тъкмо със стила на поп легендата. Регетон привкусът на песента обаче удостоверява думите на изпълнителката, че новата ѝ музикална сбирка ще бъде повлияна от латино културата.

Ново начало



Не бяхме чували Прея отдавна, а повода се оказва подготвянето на дебютен албум. Изпълнителката към този момент не е част от „ Монте Мюзик “, а дебютният ѝ албум се чака да излезе в края на май. Дотогава оставаме с нейния „ Лош табиет “ , който ражда мелодично парче с R’n‘B бийт и пъстър клип с обилие от неонови нюанси – и двете доста ѝ отиват.

Ще пия едно като нейното, апелирам



Колко хора са се дразнили на ремонта по „ Град Игнатиев “? А какъв брой могат да напишат ария за това? Мила Роберт го прави и още веднъж обира точките за нестандартност и възприятие за комизъм, до момента в който задава реторични въпроси с “WTF” . За спомагателна художествена експресивност е разхождането с жълт работен гащеризон, прическата в жанр Лана Дел Рей и танците със строителни служащи.

КИНО

Партньори непредпазливо



Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм или Люк Хобс и Декард Шоу ще се надпреварват кой е по-по-най, до момента в който се пробват да предотвратят биологична опасност за живота на половината човечество. Злият талант зад нея е генетично усъвършенствания образец се споделя Брикстън ( Идрис Елба ), а поради него сътрудникът на МИ-6 Хейти Шоу ( Ванеса Кърби ) събира двамата герои като най-хубавото двойно оръжие, което ще се пусне в действие през август 2019 година

Огнена опасност



Софи Търнър оставя наметалото на Санса Старк от „ Игра на тронове “, с цел да играе Джийн Грей в „ Х-Мен: Тъмния феникс “ – супергероиня от екипа на Х-Мен, която по време на задача придобива разрушителна мощ. Тя ще бъде повода за разцепление измежду останалите членове, които освен ще се опитат да я спасят от самата нея, само че и ще се наложи да предотвратят и извънземно настъпление върху планетата. Освен нормалните обвинени Майкъл Фасбендър, Джеймс Макавой и Дженифър Лоурънс , различен нов в редиците на поредицата е Джесика Частейн – тя обаче влиза в противниковия тим на злодеите.

Един палат и доста секрети



„ Винаги сме живели в замъка “ е екранизация по едноименния разказ на Шърли Джаксън от 1962 година Историята ни среща със сестрите Мерикет и Констанс, които живеят със своя чичо, отдалечени от останалия свят откакто няколко членове на фамилията им са отровени с арсеник. Когато в имението идва техният братовчед Чарлз, той заплашва освен фамилното положение, само че и опазването на тъмна фамилна загадка. Познатите лица в трилъра са Александра Дадарио (поредицата за „ Пърси Джаксън “, „ Изборът “) и Себастиан Стан („ Аз, Тоня “, „ Отмъстителите “), само че датата на разпространяване у нас е също толкоз мистериозна, колкото наподобява филмът.

ОЩЕ

Бразилска идилия



Дни преди да пристигна за концерт в България Лени Кравиц ни кани да разгледаме фермата му в Бразилия (само витруално, за съжаление). Освен предстоящите улеснения като басейн и страхотния интериор, парцелът разполага с плантации за развъждане на органична храна и къща за посетители, където екипът на изпълнителя отсяда за подготовки. Как да не създаваш такава музика на сходно райско място?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР