Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Джейсън Момоа показва как се чисти вкъщи, Бен Афлек готви обир, а Натали Портман запява пред публика

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и събрахме в Плейлистът на Edna.

Препоръчвам да го извършите и вие.

МУЗИКА

Цветен парадайс



Coldplay потопиха в цвят и Сао Пауло по пътя на турнето си “Head Full of Dreams” предходната година, което беше оповестено за третото най-успешно в международната история. Записът е част от CD изданието “The Butterfly Package” , което включва осъществявания онлайн от концерти и в Буенос Айрес, както и документалния филм “Head Full of Dreams”, разказващ 20-годишната история на групата. Даваме им период да стъпят и у нас до 30-годишнината си.

За Коледа в черно и бяло



Още нещо, с което да озвучите празничните вечери през декември. Покрай подготовката на нов албум Джеймс Артър е намерил време да направи прочувстен кавър на „ Тиха нощ, свята нощ “ със соул и джаз нотки, каквито на него му отиват най-вече. Изненадата е, че подхождат добре и на коледната класика.

Пера, искра и болежка



Звучи тъжно, само че триумфално като Сиа, само че в действителност го извършва Натали Портман . Eдна от песните, които австралийската певица основава за кино лентата “Vox Lux”, e “Wrapped Up” . В него Натали е звезда, станала известна откакто оцеляване при пукотевица в своето учебно заведение и стартира да композира. Лентата към момента няма премиерна дата за България, само че се надяваме филмовите дистрибутори да поправят този пропуск.

КИНО

Като за последно



Предстоящото заглавие от поредицата на „ Отмъстителите “ сложи връх за най-вече гледания в първото денонощие след излизането си – цели 289 милиона. Разбираемо, поради обстоятелството, че това се чака да бъде грандиозното умозаключение на общо 20 предхождащи го кино лентата и не е ясно кои от героите ще продължат напред за още. Трейлърът обаче не издава нищо от това, а подчертава върху драмата от предходния „ Отмъстителите: Война до безкрайност “ от тази година.

С другари на грабеж



Заглавието „ Тройна граница “ е обвързвано с граничната зона сред Парагвай, Аржентина и Бразилия, където да се бориш против проведената престъпност е съвсем невъзможнo. Там петима другари, ветерани от войната, ще се опитат да оберат авторитетен наркотрафикант, с цел да употребяват най-малко един път уменията си в своя изгода. Имате най-малко 5 аргументи да очаквате кино лентата на Netflix: Бен Афлек, Оскар Айзък, Чарли Хънам, Гарет Хедлънд и Педро Паскал .

Зад гения на Шекспир



Кенет Брана насочва взор към последните дни на Уилям Шекспир с режисурата на “All Is True” . Самият той играе великия драматург в компанията на Джуди Денч като брачната половинка на създателя – Ан Хатауей, и Иън Маккелън в ролята на приятеля му Хенри Ризли. Лентата показва версия за живота на барда след своебразното му пенсиониране и допустимо ли е да загубиш визия за действителността след толкоз време, прекарано измежду измислени истории.

ОЩЕ

Мъже, взимайте образец



Заобичахме още повече Джейсън Момоа по-късно видео от гостуването му в комедийното шоу “Saturday Night Live”. Въпреки мачо имиджа си, артистът не счита домакинската работа за „ женска “ и с физическа мощ безусловно разрушава стандартите. Играчките му за разчистване също са очебийно мъжки и нямаме срещу да ги купим за коледен подарък (дори и без да ни ги желаят вкъщи).
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР