Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Мерил Стрийп разкрива престъпни схеми, Манди Мур с нова песен от десетилетие насам и още

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Радост и горест



Песента, на която е кръстен и албумът на Пинк от тази година, към този момент си има клип. В прочувствената балада “Hurts 2B Human” двамата с Khalid пеят за ежедневната болежка на човешкото битие, с която хората могат да се оправят, в случай че имат на кого да разчитат. Стоплящо увещание, които идва таман в точния момент за хладните дни и вечери.

Пътуване към себе си



Десетилетие след неявяване на музикалната сцена Манди Мур се завръща с първи сингъл от идния си седми албум. Поп баладата с рок привкус “When I Wasn’t Watching” споделя за измененията у нас, които се случват. От изданието “Vulture” считат, че парчето „ звучи като оранжеви и кафеви листа, които падат право в тиквеното ви лате “. Още червени точки и за стилния клип, също в есенни тонове.

Слънца под тепетата



Двойна доза прохлада идва малко преди премиерата на новия филм на Ники Илиев – „ Завръщане “ . Видеото към едноименното парче на Орлин Павлов и Михаела Филева , част от саундтрака на лентата, също е снимано в цветния и хубав Пловдив. А от текста и музиката на Графа ни се прищява да заподскачаме измежду уличките на Капана – в случай че скоро не ви следва пътешестване натам, може да ги видите още веднъж от 18 октомври нататък, когато е и премиерата на кино лентата.

КИНО

Престъпление за милиони



Какво следва, в случай че откриеш скица за подкупи и пране на пари за милиони долари на най-малко два континта? „ Някой би трябвало да нададе вой”, счита героинята на Мерил Стрийп . Елън Мартин няма желание да си мълчи откакто става жертва на финансова машинация и открива, че тя е една от многото, които зареждат сметките на някои от най-богатите хора в света. В “The Laundromat” (или „ Перачка на кинти “, както към този момент го превеждат у нас) като техни юристи ще гледаме Гари Олдман и Антонио Бандерас . Режисьор на кино лентата на Netflix е Стивън Содърбърг , който споделя за действителния скандал, именуван Досиетата Панама.

В здраве и болест



Лиъм Нийсън този път оставя встрани оръжието и преследванията, с цел да взе участие в сантименталната драма “Ordinary Love” („ Обикновена обич “) . „ Необикновен взор върху една елементарна обич “, гласи слоугънът на кино лентата, който споделя за фамилна двойка, бореща се с раковата диагноза на брачната половинка. Трейлърът основава усещане за безшумно, съзерцателно и прочувствено прекарване, което няма да се популяризира по кината у нас, само че ще се оглеждаме за него по останалите места.

Да отключиш магията



Последната кино акомодация на „ Тайната градина “ се появява през 1993 година, а 27 години по-късно ще забележим и идната. През април Колин Фърт ще бъде Арчибалд Крейвън – чичото на 10-годишната Мери (Дикси Егерикс), при който тя е изпратена да живее откакто останалите ѝ родственици умират от холера. Момичето се натъква на ключ, който води нея и приятелите ѝ в edna загадка градина – а тя в никакъв случай не е изглеждала по-жива от тази, която виждаме в филмовия откъс .

ОЩЕ

Мечтата на Ралф



В годината, когато Ралф Лорън би трябвало да навърши 80, HBO издават документален филм, отдаден на дизайнера. Превърнал се в въплъщение на американската фантазия , той стартира от нулата и става едно от най-успешните места в промишлеността си. Освен фрагменти от предишното, за Ралф Лорън пред камерата приказват имена като Наоми Кембъл и Ана Уинтър , които ще можем да гледаме през ноември във “Very Ralph “ .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР