Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Лиъм Нийсън срещу закона; в гардероба на Катрин Зита-Джоунс и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Бъдещето в ръцете ѝ



След песента, записана за новия филм от поредицата за Джеймс Бонд (припомнете си тук), Били Айлиш издаде идващия си сингъл, който ще бъде част от бъдещия ѝ нов албум. “My Future” направи премиерата си по едно и също време с анимационен клип , в който виждаме и певицата да оставя предишното си обратно, гледайки напред към бъдещето. Освежаващо е да чуем от нея по-бързо движение и оптимистично въодушевление с R’n’B и соул звучене .

Трети път за благополучие



Изглежда, че пандемията не е в положение да спре Мелани Си от довършването на нейния осми студиен албум. Той ще се излезе при започване на октомври със семплото заглавие “Melanie C” , което Спайс момичето разгласи дружно с излизането на третия сингъл от сбирката (припомнете си предходните два тук и тук). “In and Out Of Love” още веднъж ни кара да танцуваме и удостоверява упованията за положителен и деятелен албум.

С невидима корона



Преди образният ѝ албум “Black Is King” да бъде разполагаем в платформата Disney+ Бионсе ни разреши да усетим усета му с видеото към песента “Already” взаимно с рапъра Shatta Wale и Major Lazor . В естетика с тематиката музикалната икона показва великолепие и вдъхва убеденост с посланието за достолепие и религия в себе си. Интерпретацията на този урок от „ Цар Лъв “ включва танци и фрагменти измежду природата, съпроводени от част от разговора във кино лентата от предходната година.

КИНО

Промяна в проекта



Любовта е в положение да промени даже един от най-големите обирджии, в случай че съдим по сюжета на новия филм с присъединяване на Лиъм Нийсън . В него ирландският артист играе Томас, който е откраднал 9 милиона $, само че взема решение да се отдръпна от бизнеса поради Ани (Кейт Уолш) , връщайки сумата на полицията в подмяна на понижена присъда. Когато двамата служители на реда по случая обаче вземат решение да вземат парите за себе си, Том потегля по следите им, с цел да възвърне парите и почисти името си. Световната премиера на “Honest Thief” („ Честен обирджия “) е през октомври, а дали филмът ще стигне до кината у нас, следва да разберем.

Жена по време на война



След трети сезон на сериала „ Забравена “ (припомнете си тук) последваща роля на Стана Катик я води в Лондон по време на Втората международна война. Там героинята ѝ Вера Аткинс би трябвало да събере екип от дами, които да бъдат подготвени за шпиони , а тя прави два необикновени избора – американка с дървен крайник и мюсюлманка пацифистка. Заедно обаче те съумяват да изградят опозиция, подкопавайки нацисткия режим във Франция. “A Call to Spy” е въодушевен от същински истории и се чака да излезе през октомври.

Любов, запечатана с мастило



Хенри Пейдж (Остин Ейбрамс) е усърден възпитаник и обезсърчителен романтик, който не го бива с девойките. Дните му в гимназията обаче се трансформират, когато там се реалокира Грейс Таун (Лили Рейнхарт) и също като него става част от учебния вестник. Животът на новата му съученичка не е същият след претърпян случай и скоро двамата ще се сблъскат с сложните уроци на любовта . Продукцията на Amazon „ Нашите мастилени сърца “ е по едноименния разказ на Кристъл Съдърленд и ще бъде разполагаем по-късно през август.

ОЩЕ

Назад във времето



Катрин Зита-Джоунс е следващият посетител на Vogue, който вместо в студио и с албум с ръка, споделя за най-запомнящите си визии през годините от вкъщи си. Пътуването стартира от 1987 година на театралната сцена през костюмите от „ Маската на Зоро “ и „ Чикаго “ до премиите „ Златен глобус “ през 2018 година , когато от полупрозрачния гащеризон на Zuhair Murad е очарован и нейният свекър Кърк Дъглас. Поредното доказателство, че незабравимите облекла способстват за паметен живот.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР