Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Джерард Бътлър спасява семейството си, Бионсе с грандиозен проект и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Страх от хвърчене



След предходния си тъмен сингъл (припомнете си тук) Джей Пи Купър (JP Cooper) издаде краткосвиреща музикална сбирка “Too Close” , който английският реализатор дефинира като предходник на втория си албум. Ако съдим по тази генерална подготовка, ни чака нещо много положително! В заглавното парче британецът е по-лиричен от всеки път , до момента в който пее за страха от доближаване и откриване пред другия, който обаче не е в положение да те спре.

Хумор по време на пандемия



Остава не разочарова с новата си ария, която идва след половингодишна пауза. „ Гений “ е втори сингъл от идния им албум и показва малко по-различно и свежо звучене от нормалното за групата. Интересният образен метод към видеото е на София Добрева, което включва и елементи от текста, написан от Георги Георгиев, който споделя за самотност и вътрешно избавление.

Да намериш себе си



За да чуем песента ѝ “Tears Getting Sober” от сцената на Евровизия, ще би трябвало да изчакаме до следващата година, само че в това време Виктория Георгиева дава още едвам поръчка за международна кариера. Новото парче на VICTORIA се споделя “alright” и в него 22-годишната изпълнителка показва вътрешните си битки и пътя към себе си . Красивият клип с ясно обръщение е сниман в региона на Приморско и Бургас.

КИНО

Отвъд границите



„ В очакване на варварите “ направи премиерата си във Венеция още предходната година, а в сегашната конюнктура наподобява, че филмът ще бъде цифрово популяризиран. Филмът по едноименния разказ на Дж. М. Кутси споделя за неназована империя, чийто магистрат е напът да се пенсионира, когато е посетен от полковник . Докато командирът се грижи за сигурността на границата от безчовечен набези и организира брутални разпити, съдията стартира да се съмнява в службата си на империята. Освен Марк Райлънс и Джони Деп като магистрата и полковника, към звездния плакат се причислява и Робърт Патинсън в ролята на офицер.

Борба за оцеляване



Джерард Бътлър е звездата в апокалиптичната лента “Greenland” . Когато части от комета удрят Земята в продължение на няколко дни и заплашват да заличат човечеството, фамилията на героя му Джон Гарити би трябвало да търси избавление. Единственият им късмет са бункери в Грийнленд , за които битката е безмилостна.

В името на специалността



Ейва е поръчков палач, който работи за организация, набелязваща значими цели. Докато наемницата си разрешава да нарушава работния протокол, нейният шеф Саймън (Колин Фарел) взема решение да я в профил, изправяйки се против настойникът ѝ Дюк (Джон Малкович) . Главната роля в „ Ейва “ е на Джесика Частейн , а филмът, който се чака по кината през септември, е режисиран от Тейт Тейлър („ Момичето от влака “).

ОЩЕ

Проекта на живота ѝ



Този понеделник ни посрещна с новината за новия образен албум на Бионсе . Оказва се, че с изключение на музикалната сбирка “The Gift”, която излезе дружно с кино лентата „ Цар Лъв “ от 2019 година и е въодушевена от него, звездата е готвила още един план към продукцията на Дисни. “Black Is King” излиза на 31 юли в платформата Disney+ , с цел да „ отпразнува хубостта и мащаба на чернокожия генезис “. Година по-късно тематиката е по-актуална от всеки път, а самата Бионсе споделя, че за нея е било същинска пристрастеност да изследва, снима и инсталира .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР