Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Джулиан Мур между живота и смъртта, и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Гориво за възмездие



В очакване на дебютния ѝ албум “Sour”, който излиза на 21 май, Оливия Родриго ни сервира третия си сингъл. За разлика от по-меланхоличните и замечтани “Driver’s License” и “Deja vu” (), “Good For You” смесва поп с рок и пънк, като споделя за възприятията, когато другият се оправя по-добре от теб след разлъка. В клипа 18-годишната изпълнителка играе миловидна мажоретка, която отприщва гнева си с пламъци.

Силата в теб



Франчайзът на Покемоните навършва 25 години, а по този мотив към този момент са задвижени разнообразни събития, които не престават през цялата 2021 година За да отпразнува юбилеят, се включва и Кейти Пери, която за саундтрака “Pokémon 25” записва водещия сингъл “Electric”. В парчето се пее за вярата в себе си и дните пред нас. Видеото наблюдава Кейти Пери и Пикачу, които оказват помощ на по-младата версия на изпълнителката да откри силата си.

Вдън горите



След като преди половин година чухме “Fly Away” (), в този момент Tones and I издаде и “Won’t Sleep”. Песента, въодушевена по думите на австралийката от заниманията по време на локдаун, е вторият сингъл от идния ѝ дебютен дългосвирещ албум, предшестван от нейното хитово EP “The Kids Are Coming” от 2019 година и най-много музикалната сензация от него “Dance Monkey”. Певицата още веднъж се развихря в фрагментите към клипа, трансформирайки се във магьосница благодарение на доста грим върху себе си и останалите участници пред камера.

КИНО

В търсене на правдивост



Новата роля на Мат Деймън го води в Марсилия, където играе обезверен татко на щерка, арестувана за ликвидиране. Докато студентката Алисън (Абигейл Бреслин) твърди, че не е отговорна за гибелта на своята другарка, Били ще направи всичко допустимо, с цел да потвърди истината – даже това да включва и закононарушение. Трилърът “Stillwater” на режисьора Том Маккарти, спечелил „ Оскар “ за „ Спотлайт “ през 2016 година, излиза в края на юли.

Между хорър и романтика



Книгата на Стивън Кинг „ Романът на Лизи “ е пренесена на екран от платформата Apple TV+. Едноименният сериал стартира на 4 юни и наблюдава героинята Лизи Ладън – вдовица на знаменит публицист. След гибелта му захласнат от неговото творчество обожател стартира да я преследва, а това дава начало на пътешестване сред живота, гибелта и фантазията, което пробужда предишното и трансформира вечно нейното настояще. В основната роля влиза Джулиан Мур, а в осемте епизода, режисирани от Пабло Ларен и с продуцент Джей Джей Ейбрамс, вземат участие още Клайв Оуен, Дженифър Джейсън Лий, Джоан Алън, Дейн ДеХаан и други

Оръжия и искри



Анна е елитна наемница, избавена като дете и подготвена от опитния експерт Мууди. Когато той е погубен, тя се пробва да сплоти старания със собствен съперник, с цел да открие и накаже виновниците. Освен Маги Кю като Анна и Самюел Л. Джаксън в ролята на нейния ментор, основна роля във кино лентата има и Майкъл Кийтън – наемният палач Рембранд, колеблив сред съперничеството с Ана и привличането си към нея. Екшънът “The Protégé”, с премиера през август в Съединени американски щати, наподобява стилно с помощта на режисьора на „ Казино Роял “ и „ Златното око “ Мартин Кембъл.

ОЩЕ

Борбата на живота ѝ



„ Винаги съм желала да бъда рок звезда, мечтаех да бъда майка “, споделя Пинк в филмовия откъс на документален филм, който ще покаже каква е цената да има и двете. “All I Know So Far” освен името на едно от новите ѝ части, само че и заглавието на продукция, която наблюдава какъв е нейният комплициран живот зад кадър по време на международното ѝ турне “Beautiful Trauma” през 2018-2019 година Докато жонглира сред децата и брачна половинка си, подготовката и концертите, на 21 май в платформата Apple TV+ ще можем да забележим Алиша Бет Муур на динамичното полесражение, което продължава 24 часа в денонощието.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР