Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Даниел Радклиф подготвя сватба, Скарлет Йохансон в бой със свои колежки и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Добре забравено остаряло



След 10 години неявяване от музикалната сцена Oasis изненадаха света с нова или по-скоро неиздадена до момента ария. “Don’t Stop...” е написана от Ноъл Галахър, до момента в който групата е на турне през 2008 година и звучи като класическа ария на английската тайфа. Демо версията на парчето е била открита неотдавна, а почитатели считат, че е отдадена на спора сред братята Галахър.

Ново значение



Аврил Лавин избира петия сингъл от албума си “Head Above Water” с идея – приходите от продажба и стриймване на “We Are Worriers” отиват за битката с COVID-19. Това е нова версия на парчето “Warrior”, която е пренаписана в множествено число и включва цигулка. Макар и черно-бяло, видеото вдъхва кураж с многото фрагменти на здравни служащи и хора със свои послания.

Любовно писмо



Веси Бонева зарадва почитателите си с две положителни вести: нова ария и първа бременност. Подобно на Кейти Пери в “Never Worn White”, в последните фрагменти от клипа виждаме наедрялото коремче на певицата. „ Остани “ е нежна балада за любовта, без която всичко е наопаки, а макар че озвучава Анна от „ Замръзналото кралство “, Веси наподобява изящна като Елза в блестяща дълга рокля.

КИНО

Мистерии от предишното



Във втори сезон на “Homecoming” певицата и актриса Жанел Моне е жена, изгубила паметта си . Едноименната стратегия идва на помощ в търсене на истината за нейното минало и това на още няколко души . Как се преплитат орисите им и какво в действителност са създали, с цел да бъдат разследвани, можем да разберем от 22 май в стрийминг платформата Amazon Prime.

Право на избор



Комедийният сериал на Netflix „ Несломимата Кими Шмид “ се радваше на четири сезона до предходната година, само че след броени дни се завръща със специфичен интерактивен епизод. Както подсказва заглавието, в “Kimmy Vs. the Reverend” героинята на Ели Кемпър ще би трябвало да се изправи против злия духовник (Джон Хам), а феновете имат опцията да избират ходовете на Кими . В новото издание Даниел Радклиф се включва като нейния избраник , само че сватбата им, за която тече трескава подготовка, може и да се осуети...зрителите вземат решение.

В друго време и пространство



“Lovecraft Country” е едно от новите заглавия на HBO, екранизация по едноименния разказ на Мат Ръф. И даже неговото име да не ви приказва нищо, то тандемът Джордан Пийл („ Багай! “, “Us”) и Дж. Дж. Ейбрамс („ Изгубени “) като продуценти звучи изключително обещаващо. Първи фрагменти от сериала ни придвижват в 50-те години, когато основният воин Атикъс Блек (Джонатан Мейджърс) и негови близки се насочат в търсене на изгубения му татко . Пътуването им с кола по време на сегрегацията се трансформира в премеждие, което с изключение на с расизъм, ги среща и с чудовища, извадени като че ли от света на Лъвкрафт .

ОЩЕ

Бори се като момиче



Скуката по време на карантина роди още едно предизвикателство, което Зоу Бел , каскадьор и продуцент, стартира и кръщава Boss Bitch Fight Challenge . За него тя първа се прицелва с ритник в камерата, а ударът поемат и предават нататък още дами от Холивуд , най-известните измежду които Дрю Баримор, Холи Бели, Скарлет Йохансон, Марго Роби и Зоуи Салдана . От инсталирано5о петминутно видео с ритници може и да ви се завие свят, само че и да ви се прииска да се раздвижите. Оказва се, че малко по-рано френски каскадьори вършат същото видео – а си мислите, че вие не издържате на едно място...
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР