Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Мишел Пфайфър започва нов живот, Тейлър Суифт не спира с изненадите и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Втора доза избавление



Тейлър Суифт към този момент издаде албума си изненада “Folklore” в края на юли, написан по време на изолацията тази година, и надали някой е считал, че ще има даже втори. Но и това се случи – “Evermore” е към този момент факт и служи като идващ подарък от нея за почитателите, този път по случай рождения ѝ ден. “Willow” e нежно звучащият, само че и динамичен водещ сингъл от новата музикална сбирка , съпроводен и от утопичен клип , в духа на този към предходното ѝ парче “Cardigan” () и още веднъж режисиран от Тейлър. 2020 може и да е ужасна година за човечеството, само че е и страховит миг да бъдеш почитател на Суифт!

Целувки и дарения



След хитовия им дует “Señorita” и повече от година връзка, Камила Кабейо и Шон Мендес записаха и първата си обща коледна ария. Кавърът им на “The Christmas Song” идва и с идея – за всеки 10 милиона стриймвания на песента ще бъдат дарявани по $10 хиляди за фондация, която се бори против глада в Съединени американски щати. Празничната идилия на влюбените е снимана от самите тях в домашни условия , а парчето намира място и в делукс версията на новия албум на Шон Мендес – “Wonder”, който излезе при започване на декември.

В пандиза на възприятията



С новото си парче Графа опитва с ново за себе си звучене. В “Prison” той взе участие в основаването на текста и музиката дружно с българските продуценти със забележителен опит отвън граница Fabrizio Parisi и The Editor , чийто е и аранжиментът на парчето. Тримата описват история за една токсична обич , а в звученето има нещо, което ни припомня за положителната остаряла електронна музика от 90-те .

КИНО

Ново начало



Мишел Пфайфър към този момент е измежду любимците за „ Оскар “ с ролята си във кино лентата “The French Exit” . В него тя е разорена вдовица и сошиалите на име Франсис Прайс , която се мести от Манхатън в Париж дружно със сина си, своята котка и парите, останали им от наследството. 60-годишната саркастична американка обаче е изправена пред екзистенциална рецесия и наподобява, че престоят ѝ във френската столица няма да е лек нито за нея, нито за тези в близост. Критиците, които към този момент са гледали комедийната драма, назовават осъществяването на Пфайфър „ наелектризиращо “, а самата нея – „ национално богатство “ .

Пишеща жена



От 8 януари в Apple+ ще можем да гледаме и втори сезон на „ Дикинсън “ – съвременен прочит на живота на поетесата Емили Дикинсън. В основната роля още веднъж влиза Хейли Стайнфелд , чиято героиня ще търси мястото си в света, до момента в който любовният ѝ живот става все по-сложен . От филмовия откъс разбираме, че протестът ѝ ще бива изправен пред тестване, до момента в който Дикинсън би трябвало да вземе значимо решение за бъдещето си като създател .

Боец с име на жена



Сюжетът на “Shadow In The Cloud” наблюдава капитан Мод Гарет като единствената жена на борда на бомбардировач по време на Втората международна война . Докато мъжете от екипажа слагат под подозрение нейните качества, тя се хвърля в борбата и против още един непредвиден зложелател, и то от извънземен генезис . С негово присъединяване екшънът прибавя и хорър детайли, а резултатът е определян като „ чисто пуканково развлечение “ – не е нещо, което бихме отказали да забележим на огромен екран през 2021 година, изключително след рестриктивните мерки тази година.

ОЩЕ

Никога не си е отивала



Не че имаме нещо срещу дуетите ѝ с Блейк Шилтън (никак даже), само че Гуен Стефани от дълго време не ни беше поднасяла нещо солово. Нова глава за нея стартира със свежия ѝ сингъл “Let Me Reintroduce Myself” , който ще бъде част и от идния ѝ пети албум. Песента тя извърши за първи път онлайн в музикалното предаване “The Voice” , където е наставник към този момент шест сезона. В парчето певицата твърди, че не е „ единствено записи върху вашия рафт “ и към момента си е същата, а това си проличава освен по неостаряващия ѝ външен тип, само че и от присъщото ѝ звучене, което чуваме и тук.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР