Ето това се казва да си във форма. Актьорът Клинт

...
Ето това се казва да си във форма. Актьорът Клинт
Коментари Харесай

И на 88 години Клинт Истууд още кара ски

Ето това се споделя да си във форма. Актьорът Клинт Истууд, който към този момент е на внушителните 88 години, към момента спортува и работи интензивно.

Това стана ясно, откакто щерка му Алисън увери, че още върви с родителите си на ски.

„ Всички караме ски дружно, а хората се учудват и ме питат: Баща ти към момента ли кара ски? “, сподели Алисън Истууд в изявление за сп. „ Екстра “.

Алисън Истууд описа, че ските са едно от нормалните коледни занимания на фамилията. „ Майка ми е на 87 години и тя към момента играе тенис. Чувствам се извънредно щастлива като извозвам добре Коледа с тях и се веселя, че и двамата са в чудесна спортна форма “.

Клинт Истууд още работи интензивно като режисьор и артист. В новия му филм „ Мулето “ взе участие и щерка му. Неотдавна на въпроса на „ Холивуд рипортър “ дали избира да стои пред или зад камерата, той отговори: „ Зависи. Понякога двете мъчно се съчетават, тъй като се струпва доста работа. Но другояче е занимателно. “

Клинт Истууд разяснява и концепцията да се отдръпна поради възрастта си, само че призна, че това не може да се възнамерява.„ Човек в никакъв случай не знае по кое време ще се откаже – сподели той. – Работата ми харесва. “
Той добави, че с напредването на възрастта е почнал да избира плановете си доста деликатно.„ Може би не желая да поемам огромно количество работа, само че действително работата ми не понижава. Обичам това, което върша “ – сподели Клинт Истууд.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР