Ето това е неочаквана комбинация – ДесиСлава и Краси Радков,

...
Ето това е неочаквана комбинация – ДесиСлава и Краси Радков,
Коментари Харесай

ДесиСлава слабее до Краси Радков! Възвръща ли си старата форма фолк певицата?

Ето това е непредвидена композиция – ДесиСлава и Краси Радков, видя HotArena.

Русата чалгаджийка и неостаряващия артист, цар на скечовете, подвигнаха във въздуха купонджиите в пловдивски клуб. Майката на дребния Борис стартира да влиза във форма – по сложен път е поела, само че към този момент тежките диети имат резултат.

След дълги месеци, в които злите езици и неприятните почитатели я закачаха за непотребните килограми, Деси към този момент облича облекла един размер по-малки.

През уикенда тя се престраши да се появи в яркочервена кожена рокля, чиято долна половина е с дължина на минижуп, а пък горната част прилича сако с ревери. Край на развлечените черни облекла, които я крият от глава до пети, писа „ България Днес “.

И в случай че тя сграбчва сърцата на публиката със остарели и нови шлагери от най-лекия род, Краси Радков съкруши всички с добре познато държание. Неуморен в шегите и майтапите, комикът от „ Шоуто на Слави “ се появи безпрепятствено избръснат, с съвременни дънки и стилно черно сако с черна тениска.

Този път Радков се появи с очила, тъй като лещите са му омръзнали и би трябвало да дава отмора на очите.

И в случай че Деси е на нечовечен режим, който дава плодове и към този момент отслабва, то Краси Радков не е на същия хал. Може би би трябвало да се възползва от тайната рецепта на чалгаджийката и да я приложи, тъй като съществено се е окръглил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР