Ето това е наглост.Къщата в Барселона не била по силите

...
Ето това е наглост.Къщата в Барселона не била по силите
Коментари Харесай

Истината за 22 имота на Бойко Рашков, укрита от всички

Ето това е безочливост.

Къщата в Барселона не била по силите на Йовчева?!

Казва го държавният чиновник Бойко Рашков, горделив притежател на 22 топимота из цяла България.

Че единствено резиденцията с 12 кенефа в полите на Витоша коства два пъти повече от къщата в Барселона, бе, Дамаджано. Но другояче броиш непознатото и се изказваш умело, с цел да сееш интриги. Не служител на реда, а махленска клюкарка.

Откакто е началник на Министерство на вътрешните работи, Рашков е притурил към имотната си огърлица още три владения – към този момент не са 19, а 22. Едното притежание са 2 декара земя с право на прилагане в София. Преценете какъв брой коства сходен имот сега и преценете по какъв начин това се съотнася към формалната му заплата.
свързани новини138402на 18.02.2022115131на 20.02.2022
Формалното съображение за недвижимостите на имотния крал е „ сватбен контракт “. С жена му – нотариус, с която на всичко от горната страна е разведен от години.

Добре де, нотариус…И аз познавам нотариуси, богати хора са, само че чак 22 парцела?! Резиденция като на наркобарон с басейни, фитнеси, сауни и британски градини? Морско имение на плажа в Несебър? Селски чифлик с басейн в Стара планина? Три първокласни жилището в „ Лозенец “ плюс още три в нови затворени комплекси в „ Младост “?

Каква ще да е била тази нотариуска, да не би да е утвърдила Версайския кротичък контракт?

А парцелите от последната година, когато Рашков е бил в бракоразвод с жена си? Те по какъв начин са добити? Или жена му, въпреки и разграничени, му купува къщи, жилища и земя и ги приписва на негово име, от положително сърце или заради неугаснала обич?

Сякаш на никого не му пука за това безобразно безсрамие. Шеф на полицията по-богат от необут на мафията! И за всичко се оправдава с приходите на някогашната си брачна половинка! Егати мъжа, егати чехъла, егати чудото…

Медиите обаче си траят услужливо и не престават да ни замазват очите с „ къщата в Барселона “ на към този момент някогашния министър-председател на България, за която по никакъв метод не е потвърдено, че е негова.

Медиите в България проверяват опозицията, не властта, което е в спор с органичното им предопределение да са коректив на ръководещите.

Единствената медия, която дръзва да се рови в съкровищницата на вътрешния министър, е ПИК. Това е ситуацията, харесва ви или не. Язък им за целия ореол на самостоятелни публицисти, жалко им за репортерите без граници, жалко им за свободната европа. „ Свободна “, само че съгласно както я схваща свободата бащицата Иво Прокопиев, поръчителят на всички гадости за Барселона и чекмеджетата.

Вярвам, че един ден имотната спекулация на Бойко Рашков ще бъде разплетена, всички малките екрани ще се юрнат да пускат дронове над резиденцията под Витоша, да броят кенефите, да откриват несъответствия сред приходи и разноски, да преследват жена му в нотариалната й адвокатска фирма...Един ден, когато Дамаджаната почне да се клатушка... Тогава ще си присвоят за свои следствията на ПИК.

Българските медии са помияри и вървят след спечелилите. За падналия няма жал.

А има смисъл да се приказва за тези неща в този момент, когато Бойко Рашков е в силата си и се изживява като българския Берия. После ще бъде късно.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР