Ето така чакат такситата своите клиенти в чужбина.., с тези

...
Ето така чакат такситата своите клиенти в чужбина.., с тези
Коментари Харесай

Ето така такситата чакат своите клиенти в чужбина

" Ето по този начин чакат такситата своите клиенти в чужбина.. ", с тези думи стартира обявата на Диана Начева, която изрича разочарованието си от таксиметровите услуги у нас.

Жената споделя и фотография, на която виждаме по какъв начин таксиметров водач е отворил багажника на служебния си автомобил и е в търпеливо очакване на своя клиент, който съгласно Диана, е чужденец и заслужава да му се обърне по-специално внимание.

" А в България, викайки такси половин час по-рано, предупреждавайки авансово, че си с куфар, бързайки - ти споделят съзнателно, че няма свободни коли в петък следобяд. ", написа Начева във обществената мрежа Facebook.

Проучване демонстрира, че качеството на транспортните услуги, особено за София, към момента изостава и във всяко четвърто такси се пуши. Много от българите към този момент са пътували в Европа и техните мнения във връзка с качеството на таксиметровите услуги са най-вече позитивни, само че за България не може да се каже същото.

" Когато толкоз им пречи, че си с обемист багаж, да сложат избрана такса за чанта или куфар, а не да карат карат чакащия да се побърка от нерви, че не съумява да доближи в точния момент на посочено място, поради това, че колата не е комби и гавовата бутилка е в багажника и няма място. ", споделя Диана и добавя: " P.S. Звънял си авансово на най-малко 5 компании и от преминаващи свободни таксита - нищо... Нерви и самообладание да имаш. После върви се обяснявай на цялостен рейс за какво си просрочен? ".



Снимка: Диана Начева / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР