Eто с коя част от подготовката за лятото да започнем

...
Eто с коя част от подготовката за лятото да започнем
Коментари Харесай

Какво да направим днес, за да се подготвим за лятото?

Eто с коя част от подготовката за лятото да стартираме от през днешния ден, с цел да се усещаме по-уверени на плажа по-късно.

Може да ви се коства рано, само че подготовката за лятото към този момент би трябвало да стартира с цялостна мощ, а даже може и да закъсняваме. Има толкоз доста неща, които би трябвало да свършим, с цел да си прекараме ужасно през топлите месеци. Няма време за губене, по тази причина ето го описът със дилемите:

Погрижете се за косата си

Преди да е почнало да ни въздейства жаркото слънце, би трябвало косата ни да е в съвършено положение. Колкото по-здрава е тя, толкоз по-малко ще й навредят UV-лъчите, морската вода и всички други стрес фактори през лятото.
А това не може да се реализира с няколко дни време. Затова още от в този момент започнете да се грижите интензивно за нея – правете си маски, подхранвайте я и не я стресирайте с пресата прекалено много.

Започнете с ексфолианта

Гладката и красива кожа е голям плюс за през лятото. Ако желаете да сте сигурни, че всичко ще бъде съвършено за сезона на полите и роклите, започнете от в този момент. Ексфолирайте постоянно тялото си и прилагайте

Проверете аптечката си

Преди да е пристигнало времето за всички летни артикули, проверете дали тези, останали ви от предходната година, към момента са в период. Оглеждайте се и за миризмата и текстурата на продуктите. В някои случаи даже да не им е изтекла гаранционната дата, те може да са се развалили.

 Какво да създадем през днешния ден, с цел да се подготвим за лятото?

Преустройте грижата за кожата си

Кожата през лятото се нуждае от разнообразни неща, спрямо тези нужни й през зимата. Сигурно през студените сезони сте употребявали по-тежки кремове и масла, само че това единствено ще навреди на кожата ви през месеците, които ни чакат. Ориентирайте се и към козметика с SPF фактор, с цел да знаете, че постоянно сте защитени от слънцето.

Изпробвайте нови гримове

Подобно на грижата за кожата, гримовете също са по-различни през лятото. Тежките декор дьо тени могат да бъдат сменени от CC кремове, а матовите червила от балсами или гланцове за устни.

 Какво да създадем през днешния ден, с цел да се подготвим за лятото?

Спрете да игнорирате краката си

До в този момент може да ни се е разминавало, когато си спестим педикюра, само че времето на отворените обувки стартира и това към този момент не е алтернатива. Погрижете се за ноктите си и петите си, ексфолирайте стъпалата с артикули с по-едри частици и подхранвайте с крем.

Детокс

Разбира се, не може да минем така и така. Сега е времето да засилим тренировките, да понижим мазните храни и да свалим ненужните килограми. Направете всичко допустимо, с цел да разхождате обичаните си къси панталонки, поли и рокли със самочувствие.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР