Ето по-интересните акценти в новия брой на вестник Марица, който

...
Ето по-интересните акценти в новия брой на вестник Марица, който
Коментари Харесай

Четете в Марица: Училище си прави зимна олимпиада

Ето по-интересните акценти в новия брой на вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден, 15 декември:

Училище си прави зимна олимпиада

Зимна олимпиада ще покаже кой е най-хубав в канадска битка с плетени ръкавици на ръцете на 20 декември в СУ " Св. св. Кирил и Методий ". Веселото съревнование, в което по-важно е присъединяване, в сравнение с успеха, залага и на още една дисциплинираност - " Музикален стол ". То е кулминационната точка на цяла поредност предпразнични начинания, които стартират още в понеделник.

Наградиха Галакси Инвестмънт Груп за хотел InterContinental

Най-новият петзвезден хотел InterContinental Sofia взе огромната премия в тазгодишното издание на състезанието „ Сграда на годината 2018 " в категория „ Хотели и ваканционни комплекси “. Събитието се организира за 17-а поредна година пoд eгидaтa нa Mиниcтepcтвoтo нa peгиoнaлнoтo paзвитиe и блaгoycтpoйcтвoтo, a нaй-дoбpитe peaлизиpaни пpoeкти зa 2018 гoдинa бяxa oтличeни от особено жури, формирано от pecopнитe инcтитyции, бизнeca, кyлтypaтa, aкaдeмичнитe и пpoфecиoнaлните oбщнocти

Авджия подари голям глиган на Природонаучния

Един от най-големите глигани, отстрелвани в Пловдивско, стана най-новият експонат в Природонаучния музей. Животното тежи над 200 кг и е ударено от локален ловец, поискал анонимност. „ Уникалният образец, чийто бивни са над 15 см, към този момент е част от сбирката ни в раздел „ Бозайници ”, заяви шефът доктор Огнян Тодоров.

Пускат нови столевки

Българска народна банка пуска нови банкноти от 100 лв.. По дизайн те не се разграничават доста от старите, само че са с спомагателна отбрана против подправяне. Банкнотите ще бъдат в обращение от 28 декември. Старите столевки, емисия 2003 година, остават легален платежен инструмент, подчертаха от Българска народна банка.

Том Джоунс с " Дилайла " на Античния

Легендарнaта английска звезда Том Джоунс ще зарадва своите многочислени български почитатели с неповторим концерт в Античния спектакъл в Пловдив на 24 юни 2019 година - точно на Еньовден
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР