Ето няколко варианта за грим през новогодишната нощ, с който

...
Ето няколко варианта за грим през новогодишната нощ, с който
Коментари Харесай

Бъдете женствени на макс с тези съвети за новогодишен грим

Ето няколко разновидността за грим през новогодишната нощ, с който ще съберете всички погледи.
Опушени очи

Вариациите на кафявото или черното, шоколадовото или бронза са нормалните цветове за опушени очи, само че непогрешим вид може да стане нещо извънредно и загадъчно. Така от този грим ще може да се възползват освен съдбовните дами. За празника използвайте нетипични цветове, да вземем за пример виолетовосинята гама, или в духа на идната година - палитра от охра, златно и нежножълто.

Очна линия и винени устни

На Нова година отново ще рисуваме очната линия съгласно формата на очите, само че в този момент тя ще бъде по-театрална, в сравнение с в всекидневието. Червеното червило пък е като дребната черна рокля - постоянно е на мода. За празничната вечеря ще са настоящи всичките му нюанси, само че гримьорите предлагат съчетанието на бледа кожа с устни във винено.

Гъсти вежди

Ще изглеждате свежо, женствено и най-важното, съвременно. Естествените гъстите вежди и дългите мигли са наклонност от предишния есенно-зимен сезон, само че и тази година се държат на гребена на вълната. Ако не можете да се похвалите с такива, подсилете миглите с изкуствени, а веждите дорисувайте с молив, сенки или специфична багра.

Златен хайлайтър

Актуален е резултатът на влажната кожа с леко златисто зарево. Този облик може да се реализира благодарение на база със светлоотразяващи частички и хайлайтър, нанесени над региона на скулите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР