Ето няколко признака, по които да познаете, че жената изневерява:1.

...
Ето няколко признака, по които да познаете, че жената изневерява:1.
Коментари Харесай

Какво прави жената, когато изневерява

Ето няколко признака, по които да познаете, че дамата изневерява:

1. Тя се заяжда доста

Някои мъже може да считат, че дамите се заяждат с тях по принцип. Но когато кавгите ви идват допълнително и приятелката ви е прекомерно раздразнителна всеки ден, това е индикация за проблем. Намирайки нещо по-добро при другия, тя ще ви насочва вниманието към това какво желае да измененията, с цел да остане с вас. Вината от стореното също я прави нервна и е причина тя да се заяжда повече от нужното.

2. Често употребява „ ние сме просто другари “

Ако ѝ извършите забележка, че комуникира прекалено много с даден сътрудник, да вземем за пример, може би ще чуете този израз. Но тя надали е напълно безразлична към другия мъж. Когато тя ви дава отговор, обърнете внимание на изражението на лицето ѝ и жестовете, които употребява. Ако не ви гледа в очите и се чуди къде да постави ръцете си поради напрежението, то най-вероятно крие изневярата.

3. Постоянен интерес към вашия график

Жените не обичат да разпитват в огромни елементи какво вършиме денем в офиса, по кое време излизате за обяд или по кой маршрут се прибирате. В случай, че тя стане прекомерно любопитна и желае да научи повече елементи от графика ви, несъмнено желае да избегне конфликта ви с другия мъж. Жената, излизаща с непознат, не желае да бъде видяна от вас или някой непосредствен, който може да ви каже.

4. Често е замислена

Повечето дами са чудесни слушатели, само че в случай че бързо изгубят интерес към диалога, най-вероятно нещо по-важно ги вълнува. Ако половинката ви е замислена и не чува какво ѝ говорите, не е изключено да размишлява по какъв начин да продължи „ любовния триъгълник “. Понякога угризенията взимат превес и дамите вземат решение да спрат с играта и признаят всичко за измяната.

5. Избягва значими диалози

Освен поради заплеснатост, дамата може да избегне значим диалог съзнателно и с това да отсрочва неизбежното. Ако я попитате къде е била или я помолите да ви изясни за какво е закъсняла толкоз, тя ще ви измисли куп неуместни аргументи, единствено с цел да прикрие изневярата.

Влюбих се в женен и по-възрастен мъж. Сега накъде?

6. Тя крие телефона си

Мъжете, които имат по-чести контакти с непознати дами, бързат да изтрият историята на позвъняванията и чатовете, само че техните половинки не остават по-назад. Те постоянно мислят за това по какъв начин да не познаете, че си пишат с някого в месинджъра. Могат да запишат обекта на техния флирт с женско име или някакъв прякор, телефонът им рядко е на мелодия и рядко пазят известия.

Източник: Тялото.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР